Spring presenteert nieuw reisprogramma


Wandelreizen en trekkings met leeftijdsgenoten (25-40 jaar)

AMSTERDAM, 20080407 -- Stress? Spring Reizen trekt je eruit. Spring is een organisatie van vrijwilligers die actieve vakanties voor 25-40 jarigen organiseert. Je kunt met Spring wandelen in binnen- en buitenland, maar ook kanoën, koken en bushcraft zitten in ons programma. Geen "voorgekookte" programma's, maar de vrijheid om samen dingen te ondernemen. Deze zomer gaat Spring naar Toscane, Schotland, Zweden en de Oekraïne.

Spring reizen maak je samen: of je nu relaxed langs pensions in de Franse Vogezen wandelt of net als Ray Mears als avonturier probeert te overleven op een bushcraftreis in de Zweedse natuur. Spring organiseert ook wandeltrektochten waarbij deelnemers hun eigen bagage dragen en al wandelend de wildernissen van Europa ontdekken. Kamperen waar niemand anders komt, samen koken bij een kampvuur, wilde dieren zien en een onbeschrijfelijke gastvrijheid van de lokale bevolking vormen de ingrediënten voor deze trekkings.

Spring reizen heeft elk jaar een volledig vernieuwd programma. De begeleiding is in handen van twee ervaren reisbegeleiders. Wil je het een keertje uitproberen, dan kan dat op een van de actieve weekenden in Nederland. Meer informatie staat op www.springreizen.nl.





Spring reizen (Nivon)