GGD Noord- en Midden-Limburg


GGD makes sense

7-4-2008

Op vrijdag 11 april is de officiële opening van Sense Limburg: het GGD centrum voor Seksuele Gezondheid Limburg.

Sense Limburg is het GGD Centrum voor Seksuele Gezondheid Limburg. Hiermee maken de twee GGD'en van Limburg Sense Limburg! De GGD'en hebben locaties in Geleen, Heerlen, Maastricht, Roermond, Weert, Venlo en Venray.

Jongeren onder de 25 jaar kunnen bij het GGD Centrum voor Seksuele Gezondheid gratis terecht met vragen over onder andere anticonceptie, een mogelijk ongewenste zwangerschap, seksueel overdraagbare aandoeningen (soa & hiv), seksueel geweld en seksualiteit. De GGD biedt gesprekken, lichamelijk en aanvullend onderzoek, behandeladviezen, recepten en/of een doorverwijzing naar een specialist. Net wat in een bepaalde situatie nodig is. Het Centrum Seksuele Gezondheid is met name bedoeld voor die situaties waarin contact met de huisarts niet mogelijk of ongewenst is. De huisarts en/of anderen worden niet geïnformeerd als een jongere dat niet wil.

Voor wie?

Op dit moment is het GGD Centrum Seksuele Gezondheid Limburg alleen bedoeld voor jongeren onder de 25 jaar. Mensen van alle leeftijden kunnen wel terecht voor een gratis soa & hiv onderzoek.

Officiële opening

De officiële opening van het GGD Centrum voor Seksuele Gezondheid Limburg is op vrijdag 11 april 2008 om 15.00 uur voor het nieuwe gemeentehuis van Maastricht, Mosae Forum (Mosea Forum 10). Iedereen is van harte welkom. Na de officiële opening zal DJ Billy the Klit optreden.

Meer weten over Sense Limburg

Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak op maandag, woensdag of donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur of op dinsdag en vrijdag tussen 9.00 en 11.00 uur, telefoonnummer (077) 850 48 48.