Gemeente Drechterland

Opening zwembad ât Hemmerven

Op 27 april wordt het zwemseizoen 2008 weer gestart in zwembad ât Hemmerven. In tegenstelling tot eerdere berichten wordt het zwembad geopend om 12.00 uur.
De opening wordt verzorgd door de kanovereniging Poseidon uit Bovenkarspel. Deze vereniging is alleen voor volwassen leden maar voor iedereen is het leuk om naar de demonstratie te kijken. Na de demonstratie wordt het bad geopend voor iedereen die zin heeft om een lekkere duik te maken in het prachtige zwembad ât Hemmerven.

Op koninginnedag is het bad geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Deze tijden gelden ook op Hemelvaartsdag en op die dag organiseert het bad ook nog iets bijzonders. Om 7.00 uur is er gelegenheid om te âdauwtrappenâ. Traditie is om op Hemelvaartsdag te dauwtrappen op de weg, in de bossen enzovoort, maar nu kan dit dus ook in het water. Iedereen kan van 7.00 tot 8.00 uur zwemmen. Daarna is er een gezamenlijk ontbijt. De kosten voor abonnementhouders zijn ⬠1,00 en voor alle anderen ⬠2,50. Alle leeftijden mogen meedoen. Om een lekker ontbijt klaar te zetten wil de organisatie graag weten hoeveel mensen er meedoen.
Geef u op via http://info@hemmerven.nl, of bij het zwembad telefoon 0228-541602. aangezien we op dinsdag alle boodschappen in huis moeten hebben is de inschrijving t/m maandag 28 april.