Ziekenhuis St. Jansdal Harderwijk


Persberichten St Jansdal

Expositie Koloriet (07-04-2008)

Van 1 april tot eind juni 2008 vindt er een kleurrijke expositie plaats van de Harderwijkse schilderclub Koloriet. De expositie is te bewonderen in de gang naar de röntgenafdeling (links naast de winkel/koffieshop) tijdens de openingsuren van het ziekenhuis.

Elke woensdagavond komen er ongeveer veertien enthousiaste schilders bij elkaar, om elkaar te inspireren. Vier à vijf keer per jaar wordt er een docent uitgenodigd om hun techniek te verbeteren en/of uit te breiden. Daarnaast wordt door het onderling uitwisselen van kennis en vaardigheden heel veel van elkaar geleerd. Er wordt vooral gewerkt met acryl, maar ook met aquarel. Naast het schilderen zijn sociale contacten en de gezelligheid op de clubavonden een belangrijk aspect. Doordat ieder op zijn/haar eigen wijze invulling geeft aan de schilderkunst ontstaat er een diversiteit aan onderwerpen en stijlen.

Al sinds het bestaan van St Jansdal worden er regelmatig exposities gehouden in enkele gangen van het ziekenhuis. Voor vragen omtrent kunst in het St Jansdal en exposities kunt u contact opnemen met Guus Staal, coördinator kunst, telefoonnummer (0341) 46 3993. Of per e-mail G.Staal@stjansdal.nl.
> Meer informatie

---