Politie Zeeland


---


O-682-2008 Diefstal uit woning, Sint Maartensdijk
In de nacht van zondag op maandag, tussen 00.00 uur en 05.30 uur, is er ingebroken in een woning aan de Parallelweg in Sint Maartensdijk.
Uit de woning zijn tientallen euro's en mobiele telefoons met onbekende waarde weggenomen. Er is geen braakschade.

Z-683-2008 Diefstal uit bedrijfspand, Kloosterzande
Tussen zondagavond 22.00 uur en maandagochtend 06.00 uur is er ingebroken in een bedrijfspand aan Hoek en Bos in Kloosterzande.
Uit het pand is een monitor met een waarde van enkele honderden euro's weggenomen. In het pand is een plafond gedeeltelijk vernield. Het totale schadebedrag is onbekend.

Z-684-2008 Diefstal kabels, Sluiskil
Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar de diefstal van honderden meters kabel vanaf een bedrijfsterrein in Sluiskil. De diefstal vond tussen vrijdagmiddag 16.00 uur en maandagochtend 08.30 uur plaats.
De kabels waren nodig voor het installeren van een biodiesel installatie. Er moeten weer nieuwe kabels aangelegd worden en restanten van de weggenomen kabels moeten verwijderd worden. De kosten om dit te doen lopen in de vele tienduizenden euro's.

O-685-2008 Diefstal uit bedrijfspand, Goes
Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar de diefstal van een pinpadapparaat (betaalautomaat), die maandagmiddag tussen 12.00 uur en 12.10 uur in een bedrijfspand aan de Marconistraat in Goes plaatsvond.
Het apparaat, met onbekende waarde, is toen een medewerker van het bedrijf andere klanten hielp door (een) onbekende dader(s) weggenomen.