Mojo Concerts

15-1-2008

Paul Anka krijgt opieuw alle handen op elkaar in Amsterdam

Het tieneridool uit de jaren zestig swingt nog steeds! In 1957 had hij zijn eerste hitsingle met Diana, momenteel maakt hij furore met het wonderbaarlijke album Classic Songs, My Way: een logisch vervolg op het bejubelde Rock Swings waarmee de nog altijd razendpopulaire crooner zijn eigen draai geeft aan popklassiekers als o.a. Cyndi Lauper's Time after Time, The Killers' Mr. Brightside en Duran Duran's Ordinary World.

Noem het camp of kunst, feit is dat deze Canadese zanger en liedschrijver een indrukwekkende staat van dienst heeft. Sinds zijn doorbraak met Diana volgden hits als Lonely Boy, Put Your Head on My Shoulder en Puppy Love. Iemand die tijdgenoten als Buddy Holly, Everly Brothers en Sam Cooke ruimschoots heeft overleefd en nog altijd bij ieder optreden alle handen op elkaar weet te krijgen, verdient meer dan respect. En hou bij aanvang van de show de achterkant van de zaal in de gaten...

Let op: voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Dinsdag 8 april 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 79,-/¤ 69,-/¤ 59,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop reeds begonnen via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.