Gemeente Capelle a/d IJssel

Vaccinaties DTP en BMR 2008. Herhalingsinenting 9-jarigen

Logo GGD In Capelle aan den IJssel zijn circa 950 kinderen, geboren in 1999, opgeroepen voor de herhalingsinenting tegen diphterie, tetanus en poliomyelitis (kinderverlamming), DTP en tegen bof, mazelen en rode hond, BMR. De inentingen voor Rotterdamse kinderen vinden op een ander tijdstip dit jaar in Rotterdam plaats.

Tijdens deze dag kunnen ook kinderen, jonger dan 13 jaar, die onvoldoende of in het geheel niet ingeënt zijn, alsnog worden ingeënt. De ouders/verzorgers van deze kinderen kunnen telefonisch een afspraak maken bij het Jeugdgezondheidscentrum van de GGD in Capelle aan den IJssel.

De datum voor de inentingen is dinsdag 8 april 2008.

Het vaccineren vindt plaats in de sporthal Oostgaarde, Dakotaweg 261 te Capelle aan den IJssel, vlakbij metrohalte De Terp.

De inentingen vinden uitsluitend plaats 's ochtends van 9.00 - 12.00 uur en

's middags van 13.00 15.30 uur.

Tussen 12.00 uur en 13.00 uur is de sporthal gesloten.

Oproepkaarten meenemen.

Ouders worden verzocht voor het vaccineren het inentingsboekje van hun kind (gekregen op het consultatiebureau) en de toegestuurde oproepkaarten mee te brengen.

Wanneer uw kind nog geen oproep heeft gekregen en uw kind is geboren in 1999, neemt u dan contact op met het jeugdgezondheidscentrum van de GGD in Capelle aan den IJssel, tel. 5033077; ook voor andere vragen over deze inentingen. Of kijk op www.ggd.rotterdam.nl bij inenten van kinderen.

Er wordt op gewezen dat kinderen tot en met 4 jaar de nodige inentingen krijgen op de consultatiebureaus voor zuigelingen en kleuters van De Zellingen in Capelle aan den IJssel.