Stadsdeel Zeeburg

Politieke avond op 8 april

28 maart 2008

De stadsdeelraad van Zeeburg nodigt u uit. Op dinsdag 8 april 2008 houdt de stadsdeelraad van Zeeburg vanaf 20.00 uur weer een politieke avond. Op deze avond gaan de raadsleden in gesprek met een ieder die woont of werkt in Zeeburg. U bent van harte welkom om uw mening te laten horen of om mee te doen aan de informatieve sessies.

Op het programma staan:

Sprekershoek

Wie zich vooraf als spreker heeft aangemeld, via het aanmeldingsformulier of tel. (020) 608 0365, krijgt maximaal 10 minuten spreektijd achter de microfoon in de sprekershoek. Deze komt in de hal van het stadsdeelkantoor te staan. U kunt zelf uw onderwerp bepalen.

Sprekershoek

Informatieve sessie: milieubeleid

Om 20.30 uur start in de raadszaal een informatieve sessie over milieubeleid in Zeeburg. Met een presentatie, discussie in groepjes, en een plenair slotdebat. Mogelijke onderwerpen voor de gesprekken zijn:

* duurzaamheid

* klimaat- en energiebeleid

* luchtkwaliteit

Verder ook specifiek: wat kunnen burgers en anderen doen, wat kan de overheid doen, wat en hoe kan of moet het stadsdeel al dan niet stimuleren? Met aandacht voor: wat kan het stadsdeel aanvullen op stedelijk beleid? Wat zijn belemmeringen voor een goede beleidsuitvoering en hoe kunnen die worden aangepakt?

Wandelgangen

En verder heeft u in de wandelgangen vanzelfsprekend de gelegenheid om met alle aanwezigen van gedachten te wisselen. In de hal van het stadsdeelkantoor kunt u gedurende de hele avond op informele wijze in gesprek gaan met raadsleden, bestuurders, ambtenaren, medebewoners of andere bezoekers van de politieke avond.

Deelname

U bent van harte welkom om aan deze avond deel te nemen. U kunt gewoon binnenlopen op de Cruquiusweg 5. Alleen als u spreektijd wilt in de sprekershoek moet u zich even melden bij de griffie van Zeeburg, via telefoonnummer (020) 608 0365 of het aanmeldingsformulier.