Gemeente Alphen-Chaam


In april start de uitvoering van de reconstructie van een aantal wegen in het buitengebied van de gemeente Alphen-Chaam. Aan deze wegen wordt groot onderhoud uitgevoerd en de wegen worden ingericht als 60 km/uur zone met de daarbij behorende verkeersmaatregelen.

Om u te informeren over de uitvoering van de werkzaamheden organiseert de gemeente Alphen-Chaam samen met de aannemer die de werkzaamheden gaat uitvoeren drie informatieavonden. Het doel van deze informatieavonden is u te informeren over de uit te voeren werkzaamheden en de bijbehorende planning.

Dinsdag 8 april 2008 om 19.30 uur in café Het Chaamsche Wapen, Dorpsstraat 44 in Chaam.

Op deze avond wordt u geïnformeerd over de werkzaamheden en de planning van het werk in het gebied Snijders-Chaam. Het betreft de Heikantsestraat, Dassemussestraat, Gilzeweg, Kloosterstraat, Snijderseweg en Molendijk (gedeeltelijk).

Woensdag 9 april 2008 om 19.30 uur in café Het Chaamsche Wapen, Dorpsstraat 44 in Chaam.

Op deze avond wordt u geïnformeerd over de werkzaamheden en de planning van het werk aan de Oude Bredasebaan en de Goudbergseweg.

Dinsdag 15 april 2008 om 19,30 uur in café Het Wapen van Nieuw Ginneken, Galderseweg 18 in Galder.

Op deze avond wordt u geïnformeerd over de werkzaamheden en de planning van het werk in Galder aan de Galderseweg, het gedeelte tussen huisnummer 64 en de Kerzelseweg, Kerzelseweg, Rijsbergsebaan, het gedeelte tussen de Kerzelseweg en de Ballemanseweg , Markweg en Markbrug, Ballemanseweg en de werkzaamheden aan de Scheelebrug in de Daesdonkseweg.

Op alle avonden is de zaal open vanaf 19.00 uur. U bent van harte welkom.

Informatie:

Voor meer informatie en vragen over de informatieavonden kunt u contact opnemen met de heer P. Scholten, telefoonnummer 013-508 66 45.

© 2006 Gemeente Alphen-Chaam Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend