AutoRai

Suzuki verlaagt premie Suzuki Polis

(4/8/2008)
De Suzuki Polis is een autoverzekering exclusief voor Suzuki-rijders en heeft een zeer uitgebreide dekking. En nu profiteert de Suzuki-rijder van een nog scherpere premie.

De Suzuki Polis is door Suzuki Financial Services in nauwe samenwerking met Suzuki-importeur B.V. NIMAG speciaal voor Suzuki-rijders ontwikkeld en wordt exclusief door de Suzuki-dealer aangeboden. De Suzuki Polis was altijd al een van de uitgebreidste en betaalbaarste autoverzekeringen. Dankzij onder meer gunstige schaderesultaten is de premie nu verlaagd met 12,5 procent. De gemiddelde besparing voor een Suzuki-rijder bedraagt zodoende al gauw zoân ⬠60,- per jaar. Daarmee behoort de Suzuki Polis tot een van de voordeligste autoverzekeringen.

De premie is gedaald doordat Suzukiâs steeds veiliger worden. En als er onverhoopt toch een ongeluk is gebeurd, dan is de reparatieschade per geval lager. Daarnaast worden er minder Suzuki-autoâs gestolen, wat ook een gunstig effect op de premie heeft gehad.

De Suzuki Polis biedt de Suzuki-rijder een aantal belangrijke voordelen:

* Tot 3 jaar nieuwwaardegarantie voor nieuwe Suzukiâs
* Een uitgebreide aanschafwaardegarantie voor gebruikte occasions
* Direct een hoge bonus-maluskorting

* Schadeherstel via de eigen Suzuki-dealer
* Gratis vervangende Suzuki bij schadeherstel
* Geen eigen risico bij schadeherstel via de Suzuki-dealer
* Behoud van fabrieksgarantie na schadeherstel
* Geen voorschot schadebedragen

* Betaling per maand zonder meer kosten

* Een scherpe premie!

Eén vertrouwd adres
Belangrijk voor Suzuki-rijders die kiezen voor de Suzuki Polis is dat zij voor alle verzekeringgerelateerde zaken bij hun vertrouwde Suzuki-dealer terecht kunnen. De dealer adviseert over de dekkingsvorm die het best aansluit. Daarnaast draagt de dealer als Suzuki-specialist in geval van schade ook zorg voor de reparatie, zonder dat dat ten koste gaat van het eigen risico. En dat scheelt behoorlijk in de portemonnee. Suzuki-rijders kunnen voor meer informatie over de Suzuki Polis terecht op de website van Suzuki: www.suzuki-polis.nl.

Suzuki Financial Services
Suzuki Financial Services, gevestigd in Vianen, is de financieringsmaatschappij van Suzuki importeur B.V. NIMAG. In Nederland biedt Suzuki Financial Services tal van mogelijkheden op het gebied van financieringen, leasing en verzekeringen voor Suzuki-autoâs en -motorfietsen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.