Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Verslag eerste gemeentelijke Sportconferentie

Op 17 maart vond de eerste gemeentelijke Sportconferentie plaats in Sport- en vergadercentrum Hoenderdaal in Driebergen-Rijsenburg. De gemeente wil het sportbeleid harmoniseren zodat alle organisaties en bewoners in de verschillende dorpen op een gelijkwaardige manier worden behandeld.
De gemeente wil niet alleen harmoniseren, maar ook sportbeleid ontwikkelen en het aanbod zo goed mogelijk afstemmen op de vraag naar sport en duidelijke subsidieregels opstellen.

Van de eerste gemeentelijke Sportconferentie is een verslag gemaakt en deze kunt u hier downloaden.

Op weg naar tweede Sportconferentie
Op de eerste Sportconferentie is nog niet gesproken over oplossingen. Het is belangrijk eerst te weten voor welke opgaven we staan. De werkgroep gaat vervolgens aan de slag met de resultaten van de eerste Sportconferentie. U wordt op de hoogte gehouden van de discussie in de werkgroep, onder andere via terugkoppeling door HSI.

De tweede Sportconferentie wordt nog voor de zomervakantie georganiseerd. Op deze bijeenkomst worden de door de werkgroep ontwikkelde voorstellen voorgelegd en besproken. Deze voorstellen vormen de basis voor de nieuw op te stellen Nota Sportbeleid.

Laatst gewijzigd: 8 april 2008