Gemeente Lansingerland


Opening website Mobiliteitsplan Lansingerland
Opening website Mobiliteitsplan Lansingerland

Vraagt u zich ook wel eens af of het vrachtverkeer in Lansingerland over 10 jaar de snelwegen nog kan bereiken in de spits? Vindt u dat het fietsnetwerk in de gemeente moet worden geoptimaliseerd? Of vindt u dat het openbaar vervoer richting Bleiswijk moet verbeteren?

Om antwoord te krijgen op uw vragen, zijn wij gestart met het opstellen van een Mobiliteitsplan waarin alle aspecten op het gebied van verkeer en vervoer aan bod komen. Het wordt een integraal plan waarin het verkeer- en vervoerbeleid van de gemeente Lansingerland voor de komende tien jaar wordt beschreven. Het eindresultaat is een bestuurlijk vastgesteld driedelig Mobiliteitsplan bestaande uit een Vervoersvisie, Bereikbaarheidsvisie en een Uitvoeringsplan.

Website

We houden u op verschillende manieren op de hoogte van de laatste stand van zaken van het Mobiliteitsplan. Eén van die manieren is via de nieuw geopende website over het Mobiliteitsplan! Deze website is een subsite van de gemeentelijke website. U kunt de site bereiken via www.lansingerland.nl/mobiliteitsplan. Op deze website kunt u alle ontwikkelingen over het Mobiliteitsplan volgen. De website wordt up-to-date gehouden zodat u exact weet waar wij ons bevinden in het proces. Zo worden samenvattingen gemaakt van gehouden informatieavonden, bijeenkomsten van de klankbordgroep en van de input geleverd op E-spraak. Daarnaast wordt na goedkeuring van het college van B&W de inhoudelijke informatie toegevoegd aan de website. Zo wordt de website in de loop van de tijd steeds completer.

De website is als volgt opgebouwd:

Algemene informatie

Projectinformatie - Bestuurlijk traject - Nieuws en actualiteiten - Planning - Activiteiten agenda - Veelgestelde vragen - Interessante links - Contact

Inspraak

Interactieve beleidsvorming - Klankbordgroep - E-spraak - Inloopavond startfase - Informatieavond visiefase - Inspraakavond afrondingsfase

Inhoudelijk

Visie mobiliteit - Visie bereikbaarheid - Maatregelen