Stichting Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (Stichting HKZ)


* BOB-branche volledig gecertificeerd

* HKZ Conferentie Samen voor beter

* HKZ kwaliteitsdagen 2008

* 1500ste HKZ certificaat

* Interview Lucille Werner in Impuls

HKZ kwaliteitsdagen 2008

In 2008 zullen wij wederom de HKZ Kwaliteitsdagen voor u organiseren. Uit de vele enthousiaste reacties van deelnemers over de Kwaliteitsdagen 2007 is het voor ons duidelijk, dat wij hiermee voorzien in een behoefte.

Tijdens de kwaliteitsdagen informeren wij u graag over certificering, kwaliteitsverbetering én de hulpmiddelen die u daarbij kunt gebruiken. Tijdens de bijeenkomsten ontvangt u veel praktische informatie en tips van onder meer de HKZ-partners, certificatie-instellingen, brancheorganisaties en vakgenoten. Niet alleen in de vorm van presentaties maar ook tijdens de workshops en rondetafelgesprekken. De data en het programma voor de gevorderde organisaties, (bijna) gecertificeerde organisaties, zijn reeds bekend. Bent u geïnteresseerd in de HKZ Kwaliteitsdagen, maar is deelname om uiteenlopende redenen nog niet gelukt of wilt u er nog een keer naar toe? Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.elitazoer.nl.

Verschillende themas
De dagen hebben verschillende accenten en worden op verschillende locaties georganiseerd. Zo zit er ook voor u een mogelijkheid bij om één of meerdere kwaliteitsdagen te bezoeken.

Gevorderde organisaties
Op 8 april vind de kwaliteitsdagen voor gevorderden plaats. Deze dag is ingericht voor organisaties die al enige ervaring hebben met het implementatietraject en al (bijna) gecertificeerd zijn. Kijk voor meer informatie over de inhoud van de kwaliteitsdag bij gevorderde organisaties.

Starters en kleinschalige voorzieningen
Op 20 mei is er weer een kwaliteitsdag voor Starters en Kleinschalige voorzieningen.

Kosten
De kosten voor deelname bedragen 246,00 p.p. (incl. BTW). Een lunch is hierbij inbegrepen.
Het inschrijfgeld dient uiterlijk 7 werkdagen vóór de bijeenkomst ontvangen te zijn. U kunt het bedrag overmaken op Rabobankrekening 1541.50.754 t.n.v. EZ Congresmanagement onder duidelijke vermelding van zowel uw eigen naam als de naam van de organisatie waarvoor u werkt.
U ontvangt ongeveer 2 weken voor aanvang van de door u gereserveerde HKZ Kwaliteitsdag een bevestiging van uw deelname en andere relevante informatie.
Bij annulering binnen meer dan vijf werkdagen voor aanvang van de bijeenkomst, krijgt u uw inschrijfgeld retour onder aftrek van 25,00 administratiekosten. Annuleert u uw deelname binnen minder dan vijf werkdagen, dan vindt geen restitutie meer plaats. Uiteraard kan iemand in uw plaats deelnemen.