Gemeente Midden Delftland



Reconstructie speelplaatsen 2008

De gemeente heeft het voornemen om in 2008 de volgende speelplaatsen te renoveren:

* kern Maasland : Diepenburchstraat, Drie Hoeven, Klaver en Werve-zuid

* kern Den Hoorn : Dotterbloem groot en klein, Kaasjeskruid en Prins Claussingel

* kern Schipluiden : Schouw, Westlander, Holierhoek en Leeuwerikplantsoen.

Onlangs is gevraagd om inrichtingsideeën aan te leveren voor deze speelplaatsen. Daarop is een aantal reacties ontvangen. Op basis van deze wensen is een vijftal leveranciers verzocht een ontwerp in te dienen. De bewoners in de wijk en natuurlijk ook de eventuele kinderen
- zij moeten er tenslotte gaan spelen - worden per brief uitgenodigd een voorkeur aan te geven voor één van de vijf ontwerpen. De uitslag van de stemming is doorslaggevend voor de definitieve inrichting. Simpel gezegd: "meeste stemmen gelden".
Uk kunt ook stemmen door tot 18 april a.s. onderstaand digitaal formulier invullen (alleen voor inwoners van de gemeente Midden-Delfland en één stem per adres). U kunt hieronder ook per locatie de ontwerpen van de leveranciers bekijken.

Vragen?

Wij gaan ervan uit dat u met bovenstaande informatie voldoende op de hoogte bent over de inrichting van de speelplaats. Mocht u echter naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, belt u dan gerust met de heer J. P. de Ronde, telefoonnummer (015) 380 41 93. Hij beantwoordt uw vragen graag.