AutoRai

Wegens succes geprolongeerd én uitgebreid: Kia All Stars

(4/8/2008)
Om de betrokkenheid die Kia in de sport heeft verder in te vullen, introduceert Kia in Nederland de nieuwe All Stars-selectie, met onder andere aantrekkelijke All Stars actiemodellen van de Rio, ceeâd, ceeâd Sporty Wagon, Carens en Sportage, en heel veel navigatie- en LPG-voordeel.

Kia is een automerk dat sportiviteit in de genen heeft en wereldwijd erg actief is in diverse sportdisciplines. Zo is Kia de hoofdsponsor van het Australian Open en wereldwijd officieel sponsor van de Davis Cup. Daarnaast is Kia komende zomer prominent aanwezig tijdens het Europees Kampioenschap voetbal in Oostenrijk en Zwitserland als officiële automotive partner van de FIFA.

De All Stars accessoirepakketten zijn per model verschillend, maar hebben als gemeenschappelijk kenmerk dat het comfortniveau en de uitstraling van ieder model aanzienlijk worden verhoogd, tegen een zeer scherpe prijs. Bovendien ontvangen kopers als onderdeel van de All Stars-actie bij aanschaf van een nieuwe Kia (met uitzondering van de Picanto) minimaal ⬠500,- voordeel op een semi-geïntegreerd portable navigatiesysteem van VDO. Zo kost het VDO PN2050 Europa systeem, met MP3, Bluetooth, touchscreen en file-informatie, inclusief inbouw geen ⬠599,-, maar slechts ⬠99,-. De nog luxere VDO PN6000, die naast navigatie een groter beeldscherm heeft en bovendien is uitgerust met digitale televisie en teletekst, kost inclusief montage slechts ⬠299,- (normale prijs ⬠899,-).

Kia Rio All Stars
Als onderdeel van de Kia All Stars-campagne heeft Kia voor een aantal modellen een extra sportieve All Stars-uitvoering geïntroduceerd. De Kia Rio is tijdelijk zelfs leverbaar in twee All Stars-versies.

De Kia Rio All Stars wordt geleverd in combinatie met een 1.4-liter 16V (71 kW/97 pk) benzinemotor. Dit sportieve actiemodel heeft daarnaast ondermeer stuurbekrachtiging, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrische ramen voor en achter, airconditioning, zij- en gordijnairbags en een lederen stuurwiel en pookknop.
De Rio All Stars Sport krijgt standaard onder andere sportieve stoelbekleding met rode accenten, metalen sportpedalen, metaalafwerking op het dashboard, een dakspoiler en 16 inch lichtmetalen velgen.

De Kia Rio All Stars is leverbaar voor ⬠13.395,-, de Rio All Stars Sport is er vanaf ⬠14.295,-. Voor ⬠99,- extra worden beide versies bovendien nog uitgerust met een semi-geïntegreerd navigatiesysteem.

Kia ceeâd All Stars
Ook voor de populaire ceeâd en ceeâd Sporty Wagon heeft Kia een sportief All Stars tenue samengesteld. Naast de uitgebreide standaarduitrusting beschikken de ceeâd All Stars en ceeâd Sporty Wagon All Stars beide over privacy glass, parkeersensoren en lichtmetalen velgen. Bovendien profiteren kopers van deze sportieve aanwinsten uiteraard volop van het navigatievoordeel voor de All Stars-uitvoeringen. Dit pakket levert (inclusief het VDO navigatisysteem) een All Stars-voordeel van ⬠2.250,- op. De ceeâd in All Stars trim inclusief navigatiesysteem is er vanaf ⬠18.995,-, de meerprijs voor de Sporty Wagon bedraagt ⬠1.000,-.

Kia Sportage All Stars
De stoere en veelzijdige Kia Sportage is eveneens in de All Stars-selectie opgenomen. De Sportage All Stars krijgt bovenop de bekende uitrusting tevens privacy glass, een lederen stuurwiel en pookknop en metaalafwerking op het dashboard. Inclusief het voordeel van ten minste ⬠500,- op het All Stars navigatieaanbod komt het totale All Stars-voordeel voor de Sportage uit op ⬠1.900,-. Dat betekent dat de Kia Sportage All Stars leverbaar is vanaf ⬠23.995,-.

Kia Carens All Stars met GasFX LPG-voordeel
Als onderdeel van de Kia All Stars-campagne heeft Kia in samenwerking met GasFX voor de Kia Carens een aantrekkelijk LPG-pakket samengesteld met veel All Stars-voordeel. Voor de Carens loopt dat voor deze GasFX LPG-installatie zelfs op tot ⬠1.400,- Ook op de Sportage en Sorento zijn aantrekkelijke GasFX pakketten leverbaar.