Gemeente Wijk bij Duurstede

Dinsdag 8 april informatieavond voor nieuwe inwoners!

Dé kans om nieuwe inwoners te informeren

Op dinsdag 8 april wordt voor het eerst een welkomstavond georganiseerd voor inwoners die zich het afgelopen halfjaar in onze gemeente hebben gevestigd. Doel van deze avond is dat de nieuwe inwoners zich snel thuis gaan voelen in onze gemeente en bekend raken met het reilen en zeilen van de gemeentelijke organisatie.

Oproep
De avond bestaat uit twee delen: een informatief gedeelte in de raadszaa,l gevolgd door een informatiemarkt in de hal van het gemeentehuis. Helaas is er niet genoeg ruimte om iedere instelling afkomstig uit onze gemeente de kans te geven zich te presenteren tijdens de welkomstavond. Vandaar dat organisaties, instellingen, bedrijven e.a. die vinden dat zij informatie hebben, die niet mag ontbreken voor de nieuwe inwoners, kunnen aanleveren. Deze informatie wordt tijdens de avond beschikbaar gesteld aan de bezoekers.

Hoe levert u informatie aan?
Wilt u een brochure, folder of ander voorlichtingsmateriaal aanleveren, dan kunt u dat als volgt doen:

- lever het af bij de receptie gemeentehuis, t.a.v. Femke van der Meij. Zij zorgt ervoor dat het die avond beschikbaar is voor de bezoekers.

- u kunt de informatie ook opsturen naar: Gemeentehuis, t.a.v. Femke van der Meij, Postbus 83, 3960 BB in Wijk bij Duurstede Informatie die na 4 april wordt aangeleverd kan niet worden meegenomen.