Gemeente Boskoop


informatiebijeenkomst van CultuurContact en de Provincie in Boskoop

Dinsdagavond 8 april om 19.30 uur vindt in de raadzaal van het gemeentehuis in Boskoop een informatiebijeenkomst plaats van CultuurContact en de Provincie. CultuurContact is een platform voor gemeenten in Midden-Holland die culturele projecten coördineert en ondersteunt. Het doel is om zoveel mogelijk bewoners in aanraking te brengen met Kunst en Cultuur.

Iedere Boskoper die interesse heeft in kunst en cultuur is van harte uitgenodigd de avond bij te wonen. Tijdens de bijeenkomst worden alle geïnteresseerden geïnformeerd over de regionale culturele subsidiemogelijkheden. Daarbij wordt uitleg gegeven over het indienen van subsidieaanvragen voor 2009 en later.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot 4 april door te mailen naar f.ahamri@marketinggouda.nl of te faxen naar 0182 - 698 400. Meer informatie kunt u vinden op www.cultuurcontact.nu. Ook kunt u meer informatie over de bijeenkomst wilt, kunt u bellen naar Alwin Schortinghuis, tel. 0182-698 444 of mailen naar a.schortinghuis@marketinggouda.nl