Provincie Antwerpen


Leerlingen toerisme PIVA krijgen eerste les Chinese cultuur als voorproefje avontuur Olympische Spelen

dinsdag 8 april - 11 tot 12 uur - Antwerpen


----------
Begin dit jaar was de ""55 high school" in Beijing op zoek naar een Belgische school om deel te nemen aan het uitwisselingsproject "Heart to Heart" in de aanloop van de Olympische Spelen. De afdeling toerisme van de provinciale school PIVA uit Antwerpen was meteen enthousiast en stelde zich dan ook kandidaat.

Het staat nu vast: PIVA zal als enige school onze nationale driekleur vertegenwoordigen in het project "Heart to Heart". 13 leerlingen en 2 begeleiders van de afdeling toerisme zullen vlak voor de Olympische spelen afzakken naar Beijing en daar de voorbereidingen van dichtbij kunnen meemaken.

Gedeputeerde Inga Verhaert nodigt de pers uit op de voorstelling van dit project op dinsdag 8 april om 11 uur. De opzet van het uitwisselingsprogramma, de praktische gegevens over de reis en de eerste bevindingen van het mailverkeer met de leerlingen uit China worden toegelicht. Meteen kan de pers ook de eerste les Chinese cultuur van de leerlingen toerisme volgen en kennismaken met de deelnemers. Ook de opendeurdag van PIVA op zondag 13 april zal volledig in het teken van China staan. Bezoekers kunnen er kennismaken met Chinese kalligrafie, volgen een les Chinees, ...

Praktische info
wanneer:
dinsdag 8 april 2008 van 11 tot 12 uur
waar:
PIVA, Desguinlei 244, 2018 Antwerpen