Ingezonden persbericht


AGENDABERICHT

Symposium 'Knowledge = Money?' TU Eindhoven

Amsterdam, 10 maart 2008 - Xpress Precision Engineering is medeorganisator van het symposium Knowledge = Money?, dat op 8 april 2008 gehouden wordt op de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Het symposium is bedoeld om de universiteit en het technische bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen. Het aantal bedrijven dat vanuit de universiteit start neemt toe en daarbij rijst de vraag: is kennis geld waard? Op deze dag komen zowel succesvolle spin-offs als jonge 'technostarters' aan het woord. Ook deskundigen als dr. Kees le Pair, oprichter van technologiestichting STW, en prof. Stuart Smith van de University of North Carolina zullen spreken. Vervolgens zal er een discussie plaatsvinden onder leiding van Wim Bens, directeur van TU/e Innovation Lab. Aansluitend is de promotie van Edwin Bos van Xpress Precision Engineering, het bedrijf dat vorig jaar New Venture won, een landelijke wedstrijd voor ondernemingsplannen.

Programma
11.45 uur

Ontvangst met lunch
12.30 uur
Opening symposium met diverse sprekers
15.00 uur
Discussie
16.00 uur
Verdediging proefschrift ir. Edwin Bos
17.30 uur
Borrel

Praktische informatie
Persvertegenwoordigers kunnen zich aanmelden om het symposium kosteloos bij te wonen via het e-mailadres: edwin.bos@xpresspe.com Gratis aanmelden tot 31 maart op http://www.xpresspe.com/symposium1_registration.htm, of door een e-mail te sturen aan: edwin.bos@xpresspe.com Overzicht sprekers: http://www.xpresspe.com/symposium1_program.htm Locatie:
Auditorium, Technische Universiteit Eindhoven
Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven
Over Xpress Precision Engineering
Xpress is producent van meetapparatuur die met nanometer nauwkeurigheid meet. Doordat hun producten bij onderzoek naar en kwaliteitscontrole van hightech producten gebruikt worden, werken zij mee aan bijvoorbeeld meer opslagruimte op je gsm, zuinigere auto's en een snellere pc.

Meer informatie voor de pers:

Lubbers & De Jong
Margreet Poolman
020 421 0565
margreet@l-dj.nl

Xpress Precision Engineering
Ernst Treffers
040 2366 160
ernst.treffers@xpresspe.com