Ingezonden persbericht


5482c4.gif

RES Software behaalt mijlpaal van meer dan 500.000 verkochte licenties

s-Hertogenbosch, 8 april, 2008 - RES Software maakt vandaag een belangrijke mijlpaal bekend: de onderneming heeft meer dan 500.000 licenties van haar bekende oplossingen RES PowerFuse en RES Wisdom verkocht. RES Software heeft deze twee oplossingen geïntroduceerd om ondernemingen de mogelijkheid te geven om Microsoft® Windows® omgevingen op eenvoudige wijze te beheren, onafhankelijk van welke manier deze aan de eindgebruiker wordt geleverd.

RES PowerFuse is ontworpen om Microsoft Windows gebruikers een consistente werkomgeving aan te bieden, ongeacht welke computer, operating system of application delivery mechanisme wordt gebruikt. RES Wisdom minimaliseert de tijd die besteed moet worden aan eenmalige en terugkerende wijzigingen aan werkplekken en servers. De verkoopresultaten tonen aan dat er een doorlopende vraag is naar kostenefficiënte IT-oplossingen die de complexiteit van netwerk beheer terugbrengen.

Hans Middelburg, CEO van RES Software zegt: RES Software is zeer tevreden met het behalen van deze belangrijke mijlpaal. Het feit dat wij de grens van 500.000 verkochte licenties zijn gepasseerd, bewijst de waarde van ons product portfolio. RES PowerFuse en RES Wisdom voorzien duidelijk in de behoefte van ondernemingen om flexibele werkomstandigheden te bewerkstelligen. De waarde van ons productaanbod wordt ook aangetoond door overeenkomsten die wij met distributeurs en resellers hebben gesloten. Deze nieuwe overeenkomsten hebben een aanzienlijke rol gespeeld in de groei van RES Software in de laatste maanden. We zijn ervan overtuigd dat het aantal verkochte licenties zal blijven toenemen onder andere door onze wereldwijde expansie en de verdere ontwikkeling van ons partnerkanaal."

In de Benelux werd in het afgelopen jaar een overeenkomst gesloten met interAct en besloten bedrijven als Máxima Medisch Centrum, DTZ Zadelhoff en Parnassia Bavo Groep met RES Software in zee te gaan.

Over RES Software

RES Software is een Nederlandse leverancier van oplossingen die het beheer van Microsoft Windows omgevingen vereenvoudigen. Zowel in omgevingen waar applicaties lokaal zijn geïnstalleerd of via server based computing, applicatie virtualisatie, desktop virtualisatie of streaming technologie worden aangeboden, reduceren RES Software producten de complexiteit en beheerskosten van Windows desktop omgevingen. De onderneming, die is opgericht in 1999, ontwikkelt haar producten in nauwe samenwerking met haar klanten. Meer dan 2.000 organisaties wereldwijd gebruiken producten van RES Software. Strategische partners van RES Software zijn Citrix®, Microsoft® en VMware®. RES Software werkt met een wereldwijd netwerk van gecertificeerde partners. Meer informatie is beschikbaar op: www.ressoftware.nl.

Indien u meer informatie wilt, of als u zou willen spreken met iemand van RES Software, of met een van de distributeurs of klanten, kunt u contact opnemen met:

Text 100 Public Relations

Daniëlle van Leeuwen/Conor Lynch

Tel: 020-5304348

E-mail: danielle.vanleeuwen@text100.nl or conor.lynch@text100.com