Ingezonden persbericht


Interxion benoemt Dick Theunissen tot Chief Marketing Officer

Schiphol-Rijk , 8 april 2008 - Interxion, toonaangevend leverancier van carrierneutrale datacenters en managed services in Europa, benoemt Dick Theunissen tot Chief Marketing Officer. Dit is een nieuwe functie binnen Interxion.

Theunissen heeft een brede ervaring in strategische marketing en in business development in hosting- en netwerkomgevingen. Voordat hij bij Interxion in dienst kwam, was Theunissen directeur van Amen International, een vooraanstaand Europees web-hostingbedrijf. Daaraan voorafgaand was hij vicepresident van VIA NET.WORKS, waar hij verantwoordelijk was voor de Europese mkb- en hostingmarkt.

"Interxion is al lange tijd een vooraanstaande speler in de markt. Mijn taak is om deze positie te definiëren en te verbeteren, en de reeds gerealiseerde voorsprong te consolideren", zegt Theunissen. "We hebben de unieke positie dat we onze klanten in elf Europese landen bedienen met hoogwaardige datacenterdiensten. Ik zie ernaar uit onze leidersreputatie op het gebied van netwerkneutrale datacenter- en internetdiensten in Europa verder uit te bouwen."

"Theunissen komt bij de organisatie in een spannende periode. Momenteel breiden we onze datacenterdiensten uit naar al onze doelsectoren om zo nog beter aan de klantwensen te kunnen voldoen", zegt David Ruberg, CEO van Interxion. "We verwelkomen Theunissen als nieuw lid van ons managementteam. Hij heeft de expertise en ervaring om onze groeistrategie succesvol te implementeren."

Over Interxion

Interxion is Europees marktleider op het gebied van netwerkonafhankelijke datacenterdiensten. Vanuit 22 datacenters in elf Europese landen ondersteunt het bedrijf ruim 1.100 klanten, waaronder systems integrators en digitale media-, hosting- en telecommunicatiebedrijven. De netwerkonafhankelijkheid biedt klanten schaalbaarheid, flexibiliteit en kosteneffectieve prestaties. Vanuit de datacenters is er toegang tot veertien belangrijke Europese internet-exchanges en ruim 450 netwerkserviceproviders. De Interxion-datacenters voldoen aan de hoogste redundante ontwerpstandaarden en zijn optimaal beveiligd. Ze zijn voorzien van een 24x7 ondersteuningsnetwerk en krachtige oplossingen met een hoge dichtheid op basis van blade-technologie. Alle Interxion-datacenters opereren volgens een energie-efficiënte ontwerpstrategie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Interxion Nederland BV

Vincent Wammes

Tel.: +31 (0)20 880 7771

E-mail: Vincentw@Interxion.com

www.interxion.com

Progress Communications

Jan Willem Alphenaar

Tel.: +31 (0)20 363 1152

E-mail: janwillem@progresscommunications.nl

www.progresscommunications.nl