Persbericht

2organize breidt teamexpertise uit

~ Michiel van Mens en Bas Michielsen treden in dienst bij 2organize ~

Rotterdam, 8 april 2008 - 2organize, specialist op het gebied van multichannel campagnemanagement en marketing intelligence, heeft Michiel van Mens aangesteld als Senior Consultant Marketing Intelligence. Met ruim 16 jaar ervaring op dit gebied, heeft 2organize hiermee één van de meest ervaren en deskundige professionals in Europa aan zich verbonden. Bas Michielsen gaat van start als lead projectmanager.

Michiel van Mens is al ruim 16 jaar werkzaam binnen het vakgebied Marketing Intelligence (database marketing, datamining en CRM). Hij heeft inmiddels vijf boeken geschreven over MI. Michiel van Mens is bij 2organize primair verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de afdeling Marketing Intelligence. 2organize is de meest ervaren speler als het gaat om campagnemanagement , aldus Van Mens. Ik was vooral verrast door de grootte van de organisatie en ook door de typisch Rotterdamse mentaliteit. Je kunt eindeloos over MI praten, maar je kunt het ook gewoon doen. 2organize is zo'n club mensen waar ze dat graag in de praktijk brengen en ze hebben dat in het verleden bewezen. Ik breng mijn kennis en ervaring in. Als je die twee dingen combineert dan moet daar wel iets moois uit groeien.

Bas Michielsen is in zijn functie als lead project manager verantwoordelijk voor de projecten die 2organize uitvoert voor een vooraanstaand energiebedrijf in Nederland. Voordat Bas Michielsen in dienst trad bij 2organize was hij bijna tien jaar werkzaam in diverse functies bij ICT Automatisering N.V. Hij werkte aan verscheidene projecten voor onder andere KPN en Alcatel-Lucent. Tijdens mijn sollicitatiegesprekken sprak de sfeer binnen 2organize me erg aan , zegt Michielsen. 2organize is een bedrijf in een voor mij nieuw domein. Ik hoop mijn projectmanagement-ervaring hier uit te kunnen breiden en daarnaast met mijn ervaring de organisatie verder te helpen.

(302 woorden)

VOOR DE REDACTIE

Over 2organize
2organize helpt bedrijven door het optimaliseren en uitvoeren van marketing- en sales-processen en bij de integratie daarvan met onderliggende businessprocessen. Op basis van een Campagne Management en Marketing Intelligence platform dat is samengesteld uit best-of-breed componenten, verzorgt 2organize de inrichting, aansturing en uitvoering van complexe, multichannel direct marketing campagnes. Onder andere via internet, e-mail, SMS, MMS, direct mail en callcenters. Daarnaast beschikt 2organize over een team van ervaren interim professionals op het vlak van direct/database marketing en marketing intelligence. 2organize werkt onder andere voor KPN, Nuon, Adobe, Nationale Nederlanden, Shell, Hoya, Albert Heijn, Hema, Ortel, Simyo en Agis.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met OCTANE PR Tel: +31 (0)40 266 1130
E-mail: 2organize@octanepr.com

OCTANE PR

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 (0)40 266 11 30
Fax: +31 (0)40 235 46 01
Web: www.octanepr.com