Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Corgwell benoemt Michel Verduin tot directeur Consultancy

Houten, 8 april 2008 Michel Verduin (43) versterkt per 1 april het management van Corgwell als directeur binnen de divisie Consultancy. Daar richt hij zich op het uitbouwen van de consultancyactiviteiten en het verder ontwikkelen van expertisegebieden zoals veiligheid, alliantiemanagement, PPS en bedrijfsvoering.

Hiervoor was Michel ruim 12 jaar werkzaam bij Michael Page. Daar werkte hij ondermeer als kantoor- en regiodirecteur en als directeur van de non-finance divisies. In deze laatste functie was hij verantwoordelijk voor de herstart van de Sales & Marketing divisie en het uitbouwen van de Information Technology divisie. In 2002 was Michel verantwoordelijk voor het opzetten van een kantoor in Rotterdam en sinds 2005 voor het opzetten en uitbouwen van een kantoor in Amersfoort. Michel heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de VU Amsterdam.

Corgwell Consultancy
De consultants van Corgwell werken met hun advies mee aan het welbevinden van organisaties. Zij streven hiermee naar corporate & public wellness. De consultants van Corgwell zijn experts die voorop lopen in hun vakgebied en tegelijk middenin de alledaagse praktijk staan. Pragmatisch en met toegevoegde waarde. Consultants die alles weten van organisatieontwikkeling, bedrijfsvoering en good governance.

Corgwell Group

Corgwell Group is een dienstverlener die onafhankelijk opereert op het gebied van consultancy, Interim Management en search & selection. Ondersteund door concepten en producten als Management Drives.

Gerenommeerde partijen als Deloitte Human Capital Group Interim Management, Xtendes, Visser Copini & Partners, Management Drives, Annext, Mulder en Tepper en De Roo Management & Advies hebben zich de afgelopen jaren bij Corgwell aangesloten.

In de handelwijze van Corgwell staat het begrip for corporate & public wellness centraal. Organisaties inrichten conform de wet- en regelgeving naar de actuele inzichten over corporate governance, met oog voor optimaal resultaat en waardecreatie, waarbij het welbevinden van de stakeholders centraal staat.

Noot voor de redactie,