Opsporing Verzocht Opsporing verzocht 8 april 2008

Elke dinsdag, 21.50 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 13.20 uur op Ned. 2.
Zaken dinsdag 8 april

* Eindhoven: Woningoverval

* Baexem: Diefstal met geweld

* Hoofddorp: Gewapende overval

* Ede: Gewelddadige tasjesroof

* Oosterhout: Onbekende dode baby

* Resultaten uitzending 8 april en eventueel opgeloste zaken

Eindhoven: Woningoverval
Donderdag 31 januari wordt een moeder met drie kinderen in haar huis aan de Diamantring in Eindhoven overvallen. De twee daders bedreigen zowel de moeder als de kinderen van 3, 5 en 7 jaar en gaan er uiteindelijk vandoor met onder andere enkele zeer exclusieve horloges.

Baexem: Diefstal met geweld
Dinsdag 26 februari, tussen 15.15 en 15.30 uur, stelen 2 mannen in het Noord-Limburgse Baexem bij tankstation De Haan aan de Rijksweg een geldkist. Er zijn uiterst goede bewakingsbeelden van de 2 en hun handlanger.

Hoofddorp: Gewapende overval
Donderdag 14 februari, om 17.55 uur, overvallen 3 gewapende mannen op zeer gewelddadige manier de Rabobank aan de Hoofdweg in Hoofddorp.

Ede: Gewelddadige tasjesroof
Zondagavond 18 maart 2007 wordt een 80-jarige vrouw zwaargewond op straat gevonden. Haar handtas is gestolen. Ze overleeft het voorval ternauwernood. Al eerder besteedde Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak; nu nogmaals omdat er belangrijk bewijsmateriaal is gevonden.

Oosterhout: Onbekende dode baby
Op woensdagochtend 12 maart vindt een groep hardlopers in de buurt van het Wilhelminakanaal in Oosterhout het lichaampje van een dode baby. De politie maakt meer details bekend over hoe het kindje gevonden werd in de hoop dat zo de ouders van de baby worden gevonden.