Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Mangrove lanceert nieuwe site OVG

Projectontwikkelaar OVG heeft vrijdag de geheel herziene corporate website www.ovg.nl in gebruik genomen. Mangrove verzorgde zowel het ontwerp als de technische realisatie.

Op de site wordt op een dynamische wijze gedetailleerd inzicht gegeven in de toonaangevende projecten van OVG, zoals het hoogste gebouw van Nederland de Maastoren (in aanbouw) en het gebouw De Rotterdam, een ontwerp van Rem Koolhaas, dat in 2012 gereed zal zijn.

Via de catalogusmodule van het content management systeem pH8.CMS zijn redacteuren van OVG zelfstandig in staat om het brede portfolio in tekst en beeld online te ontsluiten. Van elk project zijn feiten en cijfers, foto- en videomateriaal en lokatie-informatie met behulp van Google Maps eenvoudig te vinden. Het rijke beeldmateriaal uit de projectendatabase wordt eveneens gebruikt in de interactieve 'flashheader'.

Mangrove werkt momenteel aan de website voor het gebouw De Rotterdam en realiseerde in 2007 ook www.maastoren-rotterdam.nl in opdracht van projectontwikkelaar OVG.

Over OVG
OVG Projectontwikkeling is in 1997 opgericht als zelfstandige projectontwikkelaar. OVG streeft ernaar te excelleren in de ontwikkeling van vastgoed en daarbij continue de verwachtingen van haar klanten te overtreffen. De expertise van de organisatie ligt op het vlak van commercieel vastgoed, retail, infrastructuur en gebiedsontwikkeling. Als koploper op het gebied van duurzame vastgoedontwikkeling heeft OVG zich ten doel gesteld om al haar projecten op een groene manier te ontwikkelen, zonder concessies te leveren in kwaliteit of prijs. Met een professioneel team van ruim 70 medewerkers wordt een jaarlijkse omzet van 300 miljoen euro gerealiseerd.

www.ovg.nl

Over Mangrove thinks ahead
Als full service internet development bureau verzorgt Mangrove sinds 1997 naast effectieve webbased bedrijfsoplossingen, sprekende én innovatieve online marketingcampagnes voor uiteenlopende opdrachtgevers uit diverse branches. Mangrove, toonaangevend in Rotterdam, wordt gerekend tot de top 25 internetbedrijven in Nederland en behoort tot de Deloitte Technology Fast 50. Bedrijven als ENECO, Nolet, Fortis Bank, TNT en de Gemeente Rotterdam maken gebruik van de diensten van Mangrove thinks ahead.

www.mangrove.nl

-- EINDE BERICHT -

Voor meer informatie/

Ingezonden persbericht