Videobewerkingssoftware gratis te downloaden op Filmpjes.nl


UTRECHT, 20080408 -- In samenwerking met Magix biedt Filmpjes.nl gebruikers nu ook de gelegenheid om Magix Video deLuxe Silver Edition gratis te downloaden. Het wordt nu mogelijk om filmpjes na bewerking rechtstreeks naar Filmpjes.nl te uploaden.

Filmpjes biedt inmiddels al twee videobewerkingsprogramma's gratis ter download aan.

De onlangs verbeterde video editor van Stoneroos is al enkele maanden gratis te downloaden en wordt al door duizenden gebruikers intensief gebruikt. De tool is erg eenvoudig in gebruik; in een paar stappen eigen filmpjes bewerken en het resultaat direct online zetten.

"De Silver Version van Magix is een beperkte versie van MAGIX Video deLuxe, Nederlands meest verkochte videobewerkingssoftware. Een aantal functies zijn niet beschikbaar en het aantal overgangen en effecten zijn een stuk beperkter. Desalniettemin is dit prima software om uw filmpjes te verbeteren voordat u ze deelt met anderen" aldus Pieter Prins van Magix.

Door overgangen, effecten, achtergrondmuziek, teksten of plaatjes aan een filmpje toe te voegen worden filmpjes vaker bekeken volgens Bryan Chin van Filmpjes.nl.

Met maandelijks meer dan een half miljoen afgespeelde filmpjes is Filmpjes.nl een van Nederlands grootste videosites. In tegenstelling tot grote internationale sites als YouTube richt Filmpjes.nl zich voornamelijk op Nederlandse video content gemaakt door het gewone volk.

Alle op Filmpjes.nl geuploade filmpjes zijn direct ook op de mobiele telefoon te bekijken via: filmpjes.nl/mobiel .
Doelstelling is om de leukste binnengekomen filmpjes ook op landelijke tv te tonen. Een geschikte partner voor dit traject is echter nog niet gevonden.

www.filmpjes.nl/page_templates/show/68





Filmpjes.nl