Nieuwe samenstelling management team B-tot-B activiteiten bij Actys


ARNHEM, 20080408 -- Met de ingezette vernieuwing van de Business to Consumer activiteiten van Actys Wonen bv en Actys Vereniging van Eigenaren bv gedurende 2007, is thans voor 2008 de focus ingezet om ook de Business to Business activiteiten van Actys naar een hoger kwaliteitsniveau van dienstverlening te brengen.

Sinds 1 april jl. is voor de Business to Business activiteiten van Actys, te weten de activiteiten van: Actys Retail bv, Actys Bedrijfsmatig Onroerend Goed bv, Actys Inkoop Services bv, Actys Gebouwdiensten bv, het volgende management team verantwoordelijk voor de aansturing en organisatie:
- Patrick Kremer (Directeur B2B a.i.)
- Loek Langezaal (Manager Commercie a.i.)
- Ferdinand Sala (Manager Commercie Retail)
- Wouter Huisman (Manager Commercie BOG)
- Willem Jongeneel (Manager Techniek)
- Erik Koremans (Manager Inkoop & Facility management)
- Ron den Braber (Manager Shared Service Center B2B)
- Masja Baks (Adviseur HRM B2B)

Harry Lokin zal in de transitieperiode als adviseur betrokken blijven bij Actys.

Patrick Kremer, algemeen directeur Actys Group bv zei vandaag: "Voor mij ligt de focus voor de toekomst op het versterken van de banden met onze opdrachtgevers en op groei, met name in onze performance van dienstverlening, alsmede richting property management plus. Wij zullen de Business-to-Business activiteiten verder versterken, uitbreiden en onze dienstverlening met een professionaliseringsslag naar een hoger kwaliteitsniveau brengen. Ik zie ernaar uit om dit samen met het nieuwe B2B management team te verwezenlijken.".

Over Actys bv
Actys bv is met ruim 300 medewerkers de grootste landelijk werkende vastgoedmanagementorganisatie in Nederland. In totaal heeft Actys bv 30.000 woningen, 2,7 miljoen m2 kantoren en bedrijfsruimten alsmede 550.000 m2 winkelcentrum in beheer. Hiervoor draagt ze actief zorg voor het commercieel, promotioneel, facilitair, administratief en technisch management. Actys levert diensten aan 160 VvE's met ruim 5000 leden. Actys bv bestaat uit de Business Units: Retail, Bedrijfsmatig Onroerend Goed, Wonen en Vereniging van Eigenaren.

Meer informatie over Actys bv is te vinden op www.actys.nl.
Meer informatie over Actys Wonen bv is te vinden op www.wonenmetactys.nl





Ingezonden persbericht