Time : 11:44:28
Date : 08 April 2008
Sender Name: Belga News Agency

NIEUWE VERSIE VAN DE PRESS AGENDA BIJ BELGA NEWS AGENCY Brussel, 8 april 2008

Dagelijks wordt u geconfronteerd met het voorbereiden van persevenementen. Een evenement plannen en organiseren is geen sinecure. Op welke dag, hoe laat, waar? Deze vragen zijn belangrijk, want in vele gevallen bepaalt de timing van een persconferentie immers het succes ervan. Wie geregeld een persconferentie organiseert, weet hoe belangrijk een perfecte timing is. De confrontatie met een zaal vol lege stoelen, omdat op hetzelfde moment een andere belangrijke persbijeenkomst plaatsvindt, wil u liever vermijden.

Al sinds eind 2003 biedt Belga u hét hulpmiddel bij uitstek: BELGA PRESS AGENDA. Vermits Belga zijn vooraanstaande rol als primair perscontact wenst te blijven uitvoeren, werd deze toepassing volledig vernieuwd.

BELGA PRESS AGENDA: DE REFERENTIE !
Belga Press Agenda is dé referentie voor zowel journalist als communicatiedeskundige: beide partijen gebruiken hem actief bij het opmaken van de redactionele planning of de organisatie van evenementen en persconferenties.

WAT BIEDT DE VERNIEUWE BELGA PRESS AGENDA?

- een geactualiseerde uitgebreide persagenda die een overzicht biedt van alle persevenementen in België (persconferenties, bekendmaking financiële resultaten productlanceringen, seminaries, etc.) op zowel economisch, politiek, juridisch, algemeen, Europees en sportief gebied

- snellere werking van het systeem

- betere verslaggeving van de verschillende events
- meer events

- e-poll toepassing (voorgestelde, aangevraagde, exclusieve of omnibus versie)

PRESS AGENDA VOOR MEDIA EN VOOR CORPORATE
Belga Press Agenda wordt ook gebruiksvriendelijker: een aparte gebruikersidentiteit voor media en corporate met nog steeds verschillende toepassingen: de volledige agenda raadplegen (betalende dienst) enerzijds of uw eigen persactiviteit gratis invoeren anderzijds.

ONLINE DEMOVERSIE
De online demoversie neemt u bij de hand en leidt u door de nieuwe Belga Press Agenda. Heeft u nadien nog vragen, aarzel dan niet ons te contacteren.

E-POLL TOEPASSING
Nieuw in de Belga Press Agenda is de mogelijkheid om een e-poll (internet opiniepeiling) te organiseren. U bepaalt zelf het aantal vragen, het aantal respondenten, de taal en de termijn waarin u uw resultaten verwacht.

WHAT'S NEXT?
In de loop van 2008 worden nog meer applicaties aan de Belga Press Agenda toegevoegd. Zo mag u binnen enkele weken al een nieuwe toepassing verwachten. Meer informatie daarover volgt.

Meer informatie vindt u op www.pressagenda.be.

Voor vragen of opmerkingen kan u ons steeds contacteren:

Belga News Agency
Sales en Marketing
Tel: 02/743 34 03
e-mail: marketing@belga.be

URL: http://www.belga.be
http://www.pressagenda.be