Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Apeldoorn- Inbraak in school                              |
In de nacht van maandag 7 op dinsdag 8 april is er ingebroken in een school aan Loudonstraat in Apeldoorn. Weggenomen werd een beamer.

De daders kwamen binnen door een ruit in te slaan. Binnen werd een van de lokalen doorzocht en een beamer van het plafond losgekoppeld en meegenomen. De politie stelt een nader onderzoek in.

|     |Apeldoorn- winkeldief opgepakt                            |
Een 38-jarige inwoner van Ugchelen is maandagochtend 7 april betrapt op winkeldiefstal in een supermarkt aan de Hoge Dries. De man is ingesloten voor nader onderzoek.

Winkelpersoneel zag dat de man een aantal flessen wijn in zijn tas stopte en vervolgens de winkel verliet zonder deze af te rekenen. Hierop wilden zij de man buiten de winkel staande houden. Dit lukte niet omdat de man het op een rennen zette en er met een auto vandoor ging. Hierbij reed hij in op een klant die probeerde te verhinderen dat hij weg zou rijden. Toen de politie vervolgens ter plaatse kwam, zag het winkelpersoneel de man weer lopen op de parkeerplaats achter de supermarkt. De man is toen door de politie aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader onderzoek.

|     |Apeldoorn- Politie zoekt getuigen van beroving            |
De politie van Apeldoorn is op zoek naar getuigen van een beroving die in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 april plaatsvond op de Laan van Maten. Die nacht werd een 19-jarige automobilist uit Apeldoorn door drie onbekende mannen beroofd van zijn rijbewijs.

De 19-jarige Apeldoorner reed die nacht omstreeks 01.00 uur over de Laan van Maten, komende uit de richting van de Heemradenlaan.Tussen het Edisoncollege en de rotonde zag hij opeens een onbekende man op straat liggen.Toen hij stopte en naar de persoon toeliep om te vragen of deze hulp nodig had, werd hij vastgegrepen door twee onbekende mannen die uit de bosjes te voorschijn kwamen. De persoon die op de grond lag, stond op en eiste geld. De automobilist bleek geen geld bij zich te hebben, waarna zijn rijbewijs werd afgepakt. Even later zag de automobilist kans om los te komen en er met zijn auto vandoor te gaan. Hij was zo ontdaan dat hij pas de volgende dag de politie informeerde. Van de man die op de grond lag is het volgende signalement bekend: ongeveer 20 jaar en 1.90 m, kort stekelig zwart haar, stekels liepen door achter op zijn hoofd, haviksneus, glinsterend oorknopje. Hij droeg een wijde spijkerbroek, een kort zwart jack. De andere verdachten hadden dezelfde leeftijd en van hen zijn geen bijzonderheden bekend.

Getuigen die informatie over dit voorval hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van Apeldoorn via het Landelijk Telefoonnummer Politie 0900-8844

Einde berichten


---


---


---

---- --