Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 8 april

AMVEST INTRODUCEERT INNOVATIEF CONCEPT: MAATHUUR (MET ARCHITECT AAN TAFEL)

Amvest heeft het innovatieve concept 'MAAThuur' gelanceerd. MAAT staat voor 'Met de Architect Aan Tafel' en houdt in dat huurders al in de ontwerpfase inspraak krijgen over de indeling van hun toekomstige woning. Met als resultaat een woning naar geheel eigen wens. Het MAAThuur concept sluit aan bij het doel van Amvest om woningen te ontwikkelen en realiseren waarbij de (actuele en individuele) woonwensen van haar klanten centraal staan. Het MAAThuurconcept wordt voor het eerst toegepast in Vleuterweide bij het project De Compagnie waarvan de verhuur inmiddels succesvol van start is gegaan.

De Compagnie

Het project De Compagnie (deelplan 1.4) is gelegen in Vleuterweide. Vleuterweide maakt deel uit van Leidsche Rijn, een groene en waterrijke nieuwbouwwijk aan de westzijde van de stad Utrecht. Met alle voorzieningen is Leidsche Rijn eigenlijk al een stad op zich. De Compagnie bestaat uit twee deelprojecten: Admiraal bestaande uit acht eengezinswoningen en Regent een appartementencomplex met veertien appartementen. Op beide deelprojecten wordt de unieke formule van MAAThuur toegepast. Zo kunnen toekomstige huurders van de appartementen kiezen voor een indeling van 3- tot 5 kamers.

De eengezinswoningen kunnen ook opgeleverd worden met 3- tot 5 kamers. Daarnaast is het bijvoorbeeld mogelijk om op zolder een tweede badkamer aan te leggen of een kantoor aan huis te realiseren. Tot slot zijn er mogelijkheden voor een uitbouw, dakopbouw of dakterras.

////////// einde bericht //////////

Amvest

Amvest is een ontwikkelende belegger die met respect voor mens en omgeving investeert in woningen en woonkwaliteit. Amvest streeft naar een duurzame relatie met haar huurders en partners, en een optimale samenstelling van haar portefeuille. Daarom ontwikkelt en realiseert Amvest zelf, maar ook in samenwerking, woningen en woonconcepten. Hierbij staan de woonwensen van klanten centraal.

Contactpersoon

Voor aanvullende persinformatie kunt u contact opnemen met:

Amvest, Marlies Vocking, T (020) 430 12 12

De woningen worden verhuurd door Beumer Garantie Makelaars. Meer informatie over het project De Compagnie is te vinden op de website www.hureninvleuterweide.nl.