Ingezonden persbericht


Persbericht

Bison Rally Team op zoek naar nieuwe 1e coureur

Goes, 8 april 2008 - Het Bison Rally Team presenteerde afgelopen weekend haar ambitieuze toekomstplannen die uiteindelijk over drie jaar moeten leiden tot de overwinning in het amateurklassement van 'Le Dakar'.

Grote verrassing bij de presentatie echter, was het vertrek van Raoul Jacobs. Na goed onderling overleg besloten Raoul en het team afscheid van elkaar te nemen omdat Raoul onvoldoende tijd vrij kon maken voor de teamactiviteiten. Het Bison Rally Team gaat nu op zoek naar een nieuwe 1e coureur die in de toekomst naast navigator Jean-Pierre Jacobs zal plaatsnemen. Teammanager Hans Roelofs: "We nemen rustig de tijd om te zoeken naar een goede vervanger. We hopen binnen enkele maanden het team weer compleet te hebben, zodat we ons optimaal kunnen voorbereiden op 'Le Dakar 2009', van 3 t/m 18 januari 2009 in Argentinië en Chili."

Central Europe Rally
De eerste rally waar het team zich presenteert, is de Central Europe Rally van 20 tot en met 26 april in Hongarije en Roemenië. De Desert Warrior van het Bison Rally Team wordt tijdens deze rally bestuurd door Kees Tijsterman met Jean-Pierre Jacobs als navigator aan zijn zijde. Naast de wedstrijdauto zullen ook de Landrover 130 en de GINAF 6x6 als assistentievoertuigen aanwezig zijn. Het assistentieteam bestaat uit de monteurs Arnoud Ouendag, Jos Schotanus, Henk Büdgen en Philip Burggraaf.

Houd voor al het laatste nieuws over de voorbereidingen van het Bison Rally Team de officiële website in de gaten: www.bisonrallyteam.nl.



Ingezonden persbericht