Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Hennepkwekerij ontmanteld, verdachte aangehouden
Publicatiedatum: 10-4-2008 12:48:35

DIEREN - De politie heeft woensdagochtend rond kwart voor twaalf een hennepkwekerij ontmanteld op een zolder van een woning in Dieren. Naar aanleiding van een melding ging de politie ter plaatse. Op de zolder werden meerdere zakken met hennep gevonden en ongeveer 10 kilo aan gedroogde henneptoppen. Een 46-jarige bewoonster van de woning werd aangehouden en is voor nader onderzoek in verzekering gesteld. (08-049233)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Winkeldieven aangehouden

Publicatiedatum: 10-4-2008 12:47:46

ARNHEM - De politie heeft woensdag vijf winkeldieven aangehouden in Arnhem. Aan de Velperbuitensingel werd rond kwart voor één een zestienjarige jongen aangehouden nadat hij in een winkel, brood en een blikje drank gestolen zou hebben. De jongen bekende en is in verzekering gesteld. Een 57-jarige Arnhemmer werd rond kwart over vier aangehouden in dezelfde winkel. De man zou diverse goederen met een totale waarde van ongeveer 30 euro hebben meegenomen. De Arnhemmer bekende de diefstal en tegen hem is proces - verbaal opgemaakt. In een winkel aan de Kronenburgpassage liep rond half twaalf een 56-jarige Arnhemse tegen de lamp. De vrouw zou de kassa gepasseerd zijn met boodschappen zonder deze af te rekenen. Tegen de vrouw is proces - verbaal opgemaakt. In een winkel aan de Dr C Lelyweg werd rond kwart over één een 34-jarige Arnhemmer betrapt op het meenemen van meerdere goederen. De man is voor nader onderzoek in verzekering gesteld. Aan het Velperplein werd rond half zes een 35-jarige Velpenaar aangehouden nadat hij betrapt werd door winkelpersoneel op het meenemen van een fototoestel. De man is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Jongen (17) verdacht van beroving

Publicatiedatum: 10-4-2008 12:44:28

ARNHEM - De politie heeft woensdagavond rond kwart voor negen een zeventienjarige Arnhemmer aangehouden op verdenking van beroving. De jongen zou op donderdag 13 maart aan de Kronenburgpassage twee jongens van veertien en zeventien beroofd hebben van een mobiele telefoon. De slachtoffers kwamen de jongen woensdagavond tegen in Elden, en belden hierop de politie. De jongen werd aangehouden en is voor nader onderzoek ingesloten.
(08-036332)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---