Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

2070817170

Vragen van het lid Bosma (PVV) aan de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap over een speech van vice-premier Bos. (Ingezonden 9 april 2008)


1
Heeft u kennisgenomen van de speech van vice-premier Bos voor het Policy Network in Londen, afgelopen vrijdag, 4 april? 1)


2
De vice-premier stelt dat `homo-seksuelen (...), die dachten dat zij gelijke rechten hadden verworven nu hun vrijheden en rechten weer van voor af aan moeten verdedigen, met de komst van nieuwe gemeenschappen met andere waarden.' Welke nieuwe gemeenschappen worden hiermee bedoeld?


3
Deelt u de mening dat uw nota `Gewoon homo zijn' volledig haaks staat op de alarmerende toonzetting van de vice-premier? Deelt u de mening dat deze structurele problemen waar minister Bos op wijst, in het geheel niet blijkt uit uw nota?


4
Nu de vice-premier wel spreekt over structurele problemen voor homo's ten gevolge van de massa-immigratie, deelt u de mening dat nep-oplossingen als couscous-maaltijden en bezoeken van het COC aan een kerk geen enkele zin hebben, maar dat snel moet worden overgegaan tot gedwongen remigratie van de islamitische `gaybashers' plus het innemen van hun Nederlands paspoort?


5
Bent u bereid de nota `Gewoon homo Zijn' in die zin te herschrijven?


1) www.wouterbos.nl