Ingezonden persbericht


Poeldijk, 10 maart 2008

Persbericht

Zeefdrukexpositie bij Chris van Waes Antique in Poeldijk wegens succes verlengd

Net voor Pasen startte Chris van Waes Antique met een expositie van zeefdrukken in zijn showroom in Poeldijk. Wegens succes wordt de expositie verlengd met 2 weken.

Alle zeefdrukken zijn gemaakt in opdracht van zeer bekende kunstenaars zoals Karel Appel, Co Westerik, Herman Brood en Patty Harpenau. De zeefdrukken zijn uitgevoerd in het atelier van Wout van der Vet uit Zoetermeer, Nederlands eerste zeefdrukkunstenaar. Deze week heeft de gemeente Zoetermeer besloten een groot aantal zeefdrukken uit de collectie van Van der Vet te kopen voor in het Stadsmuseum Zoetermeer. Daardoor stijgt direct de waarde van de werken. Het is immers zeer positief dat een greep uit de collectie van een zeefdrukker in overzicht in een museum hangt.

Oorspronkelijk zou de expositie blijven hangen tot en met 12 april. Er is echter zoveel belangstelling voor de fraaie en redelijk betaalbare zeefdrukken, dat Van Waes besloten heeft de expositie te verlengen tot en met zaterdag 26 april 2008. Sinds het begin van de expositie is er veel werk verkocht. Daarom is de collectie zeefdrukken aangevuld. Onder andere is er werk van Karel Appel bijgekomen en het meest recente werk van Co Westerik: boek in het gras.

Naast de expositie heeft Chris van Waes zijn eigen collectie fraaie meubelen, kroonlampen, zilver, kristal en sieraden.

Deze verkoopexpositie is dus nog te bewonderen tot en met zaterdag 24 april 2008. Chris van Waes Antique is gevestigd aan de Jan Barendselaan 66 te Poeldijk. De openingstijden zijn woensdag t/m vrijdag van 11.00 - 18.00 uur en zaterdag van 11.00 - 17.00 uur. Voor meer informatie telefoon 0174 444 635/ 06 53 54 89 66 of info@chrisvanwaes.nl .