Gemeente Beuningen


Informatieavond Keizershoeve I
Op 10 april jl. organiseerden gemeente Beuningen en projectontwikkelaar Jansen Bouwontwikkeling een informatieavond over het project Keizershoeve I. Zo'n 160 mensen waren aanwezig. Keizershoeve I is de eerste deelontwikkeling van het masterplan voor de uitbreiding van Ewijk.

Presentatie
Tijdens de informatieavond werden inwoners van de gemeente geïnformeerd over het stedenbouwkundig plan voor Keizershoeve I. Dit werd toegelicht door stedenbouwkundige Kees van Pouderoyen. U kunt zijn presentatie hieronder downloaden.

Presentatie stedenbouwkundig plan Keizershoeve I

Procedure
Er is nog geen geldend bestemmingsplan dat de woningbouw in dit gebied mogelijk maakt. Dit betekent dat de gemeente een vrijstellingsprocedure moet starten om de bestemming aan te passen. Dit gebeurt nadat Jansen Bouwontwikkeling de bouwaanvragen voor de woningen indient en de lopende onderzoeken zijn afgerond. Als de vrijstellingprocedure afgerond is, kan een bouwvergunning verleend worden.

Meer informatie
Voor meer informatie over het project kunt u kijken onder Projecten > Ewijk > Uitbreiding Ewijk. Of kijk op de speciale website: www.woneninkeizershoeve.nl.