Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Eibergen - passantenonderzoek                             |
De politie heeft vrijdag 11 april in het centrum van Eibergen een passantenonderzoek gehouden naar aanleiding van de gewapende overval op de ABN-AMRO bank vandaag een week geleden. Het onderzoek leverde bruikbare informatie op.

Vijftien agenten en rechercheurs namen deel aan het passantenonderzoek in het centrum van Eibergen. Men sprak het passerende publiek aan bij de bank aan de Brink en in het park "de Maat" waar verleden week de scooter van de overvallers werd aangetroffen.

Ook aan de Vogelenzangstraat werden passanten bevraagd. Hier zijn de overvallers vermoedelijk in een auto gestapt en verder gevlucht. Een vierde controlepunt was bij De Hagen. Hier was een vers spoor van bloed aangetroffen en ook dit wordt door de politie in het onderzoek meegenomen.

Tijdens het onderzoek passeerden zo'n 1000 mensen de controleplaatsen. De agenten tekenden belangrijke informatie op, maar het is te vroeg om hier uitspraken over te doen. De tips die waardevol lijken te zijn, moeten nog verder worden nagetrokken.

De politie vraagt mensen, die nog niet benaderd zijn en toch bruikbare informatie menen te hebben, contact op te nemen met 0900 - 8844.

Einde bericht
---


---


---

---- --