Gemeente Schiedam


April

Schiedamse Boekenmarkt op 12 april

09 april 2008

De eerste Schiedamse boekenmarkt in september was een groot succes. Daarom organiseert winkeliersvereniging Hoogstraat in Schiedam op zaterdag 12 april 2008 opnieuw een tweedehands boekenmarkt in het centrum van Schiedam. Wegens het succes van de vorige keer zijn er deze keer meer kramen verhuurd en is er dus een nog groter en gevarieerder aanbod van tweedehands boeken.

Op de boekenmarkt kunt u rondstruinen langs kramen met onder andere Nederlandse en buitenlandse literatuur, (streek)romans, thrillers, biografieën, strips, kookboeken, kinderboeken, boeken over Schiedam en Rotterdam, geschiedenis, kunst en wetenschap. Zowel voor koopjesjagers als verzamelaars van antiquarische boeken is er volop keuze. Boekenliefhebbers kunnen er uren snuffelen.

De boekenkramen staan op de Hoogstraat (van de Grote Markt tot de Korte Dam), de Korte Dam en op de Lange Haven/Dam (voor en naast de Korenbeurs). Op de Grote Markt wordt daarnaast ook weer de culinaire versmarkt gehouden, met een ruim aanbod aan delicatessen.

De boekenmarkt wordt gehouden van 9.00 tot 17.00 uur.

Schiedamse Boekenmarkt op 12 april 2008