Gemeente Delft

Een mobiel bakkie koffie in Delft

Vanaf 12 april trekt een wijkcoördinatieteam met een mobiele koffiekar de wijk Tanthof in om kennis te maken met de buurtbewoners. Dit voorjaar wil het team tijdens een Bakkie Tanthof met bewoners praten over de wijk: over de positieve punten, de wensen en de ideeën van de bewoners.

Het bakkie is onderdeel van de Delftse Wijkaanpak. De initiatiefnemers zijn de gemeente Delft, politie, corporaties en Breed Welzijn Delft. Na afloop van Bakkie Tanthof, gaan zij samen met de bewoners aan de slag met de binnengekomen vragen en suggesties.

De koffiebijeenkomsten zorgen er ook voor dat bewoners de wijkopbouwwerker, de wijkcoördinator, de sociaal beheerders van de corporaties en de wijkagent leren kennen. Dit moet het voor bewoners makkelijker maken om op een gewenst moment op deze mensen af te stappen met vragen en ideeën.

Het Bakkie Tanthof staat op zaterdag 12 april van 10.30 tot 14.30 uur op het Bikoplein. U kunt hier versgezette koffie, thee en limonade krijgen.

Er zijn nog meer dagen waarop een Bakkie Tanthof gedronken kan worden. U kunt hiervoor kijken op het wijkweb www.delft.nl/tanthof/ en in de wijkkrant Tanthof.


---

Noot voor de pers (