Ingezonden persbericht


Arteria Kunstbureau opent nieuwe galerie in Dwingeloo

Arteria is verhuisd!
Zaterdag 12 april 2008 opent Kunstbureau ARTeria haar nieuwe locatie aan de Dwingelderdijk 37 te Dwingeloo. ARTeria was de afgelopen 10 jaar gevestigd in woonwinkel Maupertuus te Groningen.

Naast verkoop van kunst, is Kunstbureau ARTeria gespecialiseerd in bedrijfsinrichtingen en advisering, kunstprojecten, organisatie van exposities en relatiegeschenken. De bezoeker van de galerie in Dwingeloo kan terecht voor kunstuitleen en kunstaankoop (ARTeria adviseert ook aan huis) en kleinschalige tentoonstellingen.

Kunst voor in de fietstas
12 april 2008 opent ARTeria om 15 uur met de tentoonstelling "Kunst voor in de fietstas". De expositie toont (klein) werk van de volgende kunstenaars: Arjan van Arendonk, René Alberts, Peter Bastiaanssen, Eduard Bezembinder, Ilse Brul, Michael Buter, Cor Groenenberg, Willem Kolvoort, Petra Kooi, Babette Keizer, Tatiana Kratochvil, Marc Kuyper, Colien Langerwerf, Marrigje de Maar, Klaartje Pander, Johan Rienstra, Jelly Timmer, Martin van Wagensveld, Jozephine Wortelboer en sieraden van Jeanet Metselaar en Sasja Saptenno.

Tentoonstelling: "Kunst voor in de fietstas"
Opening: zaterdag 12 april van 15-17 uur
Periode: 12 april t/m 31 oktober 2008
Adres: Dwingelderdijk 37, Dwingeloo
Openingstijden: donderdag, vrijdag en zaterdag van 13-17 uur en op afspraak



Ingezonden persbericht