Politie Zeeland



O-714-2008 Rijden onder invloed, Goes
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.30 uur is een 43-jarige automobilistu uit Goes, aan de Koepoort in zijn woonplaats, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 3 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs is ingevorderd.

W-715-2008 Aanhouding wegens belediging en bedreiging, Middelburg
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.20 uur heeft politie Zeeland, aan de Beddewijkstraat in Middelburg, een 20-jarige man uit Nijkerk aangehouden wegens belediging en bedreiging.
Rond 01.15 uur stonden twee agenten in de Beddewijkstraat toen de 20-jarige man een cafe werd uit gezet. De man liep weg maar kwam kort daarop terug en beledigde en bedreigde de twee agenten. Hierop is hij aangehouden.

O-716-2008 Rijbewijs ingevorderd, 's-Heer Arendskerke
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.15 uur is het rijbewijs van een 25-jarige automobilist uit Goes, aan de Rijksweg A58 bij 's-Heer Arendskerke ingevorderd.
Agenten zagen de man, vanaf het Groene Woud in Middelburg, met hoge snelheid naar de Schroebrug rijden. Op de Rijksweg A58 ter hoogte van 's-Heer Arendskerke reed de man met een snelheid van 170 km/h over het 100 km stuk. Bij Goes kon de politie de auto achterhalen. Het rijbewijs van de 25-jarige bestuurder is ingevorder en hij kreeg een proces-verbaal.

O-717-2008 Diefstal zuigers, Ouwerkerk
Tussen donderdagavond 20.00 uur en vrijdagmiddag 14.30 uur zijn twee zuigers van scheepsmotoren, die aan Viane in Ouwerkerk stonden, weggenomen.
De zuigers, die enkele honderden kilo's wegen, hebben een gezamenlijke waarde van honderden euro's.

O-718-2008 Auto botst tegen bus, Rilland
Zaterdagochtend rond 07.10 uur vond er op de Rijksweg A58 bij Rilland een aanrijding plaats tussen een personenauto en een (touring)bus.
De 36-jarige bestuurder van de personenauto uit Sliedrecht reed over de Rijksweg A58, komende uit de richting van Bergen op Zoom.
Toen hij een bus, bestuurd door een 31-jarige man uit Noorderwijk, inhaalde viel hij in slaap. Hierdoor botste de auto met de rechtervoorzijde tegen de linkervoorzijde van de bus. De auto raakte zwaar beschadigd aan de rechtervoorzijde. De bus raakte beschadigd aan de linkervoorzijde.

O-719-2008 Diefstal koperen leiding, Goes
Tussen vrijdagmiddag 15.45 uur en zaterdagochtend 08.00 uur is, uit een bedrijfspand aan de Evertsenstraat in Goes, koperen leiding weggenomen.
Om binnen te komen is een ruit vernield. Uit het pand zijn enkele tientallen meters koperen leiding met nog onbekende waarde weggenomen.
Ook is getracht een koperen waterleiding weg te nemen waardoor een ruimte onder water kwam te staan. Het totale schadebedrag is onbekend.


Noot voor redacties: