Politie Zuid-Holland-Zuid

12/04 Hoeksche Waard

Dordrecht, 12-04-2008 o Persberichten District III

HENNEP
GOUDSWAARD/OUD-BEIJERLAND De politie heeft op vrijdagavond 11 april 2008 twee mannen van 23 en 54 jaar uit Stad aan t Haringvliet en Goudswaard aangehouden. Agenten zetten op de Randweg in Oud-Beijerland een auto aan de klant. Hierin vonden zij ongeveer 220 stekjes van hennepplanten en namen de 23-jarige bestuurder mee naar het bureau. De politie begon direct een onderzoek en gingen daarbij naar een woning in Goudswaard. In twee slaapkamers vonden zij hennepkwekerijen. In de ene kamer stonden ongeveer 30 potten met hennepplanten en in de andere ongeveer 900 stekjes. De politiemensen hielden de 54-jarige bewoner aan.

GESLAGEN
OUD-BEIJERLAND De politie stelt een onderzoek in naar de mishandeling van een 19-jarige man uit Oud-beijerland. Een nog onbekend persoon sloeg hem in zijn gezicht. Dat gebeurde op vrijdagmiddag 11 april 2008 rond 16.00 uur buiten bij een supermarkt op de Burgemeester de Vries Broekmanlaan in Oud-Beijerland. De 19-jarige vertelde dat hij bij een muurtje stond en plotseling iemand hem sloeg. Hij had een bloedneus en moest een paar keer overgeven.

VERNIELING EN BEDREIGING
OUD-BEIJERLAND Een 16-jarige jongen uit Oud-Beijerland is aangehouden. Agenten gingen op vrijdagavond 11 april 2008 naar een snackbar aan de Oost-Voorstraat in Oud-Beijerland. Daar had de verdachte ruzie gekregen met iemand anders. Uit frustratie had de verdachte wat dingen in de snackbar vernield. Verder bedreigde hij een 39-jarige vrouw van de snackbar. De politie ging op zoek naar de verdachte die inmiddels in een café zat. Daar volgde zijn aanhouding.