Gemeente Lingewaard


Help mee tijdens de zwerfvuilopruimdag op 12 april!

Ergert u zich ook aan zwerfafval in uw woonomgeving? U kunt er nu wat aan doen. Op 12 april 2008 organiseert de gemeente - ondersteund door de wijkplatforms - een zwerfvuilopruimdag. Helpt u mee door die zaterdagmorgen uw handen uit te mouwen te steken en zwerfafval in uw woonomgeving op te ruimen?Op de dag zelf worden door de gemeente opruimmaterialen, zoals papierprikkers en vuilniszakken, verstrekt. De actie start om 10.00 uur en eindigt om 12.00 uur.

Doet u mee?

* Op de dag zelf kunt u zich aanmelden bij een van de startpunten van de opruimactie.

* Ook kunt u zich vooraf aanmelden.U kunt uw naam, adres en telefoonnummer door te geven op: gemeente@lingewaard.nl of telefonisch via (026) 3260272.

Graag horen wij zo veel als mogelijk van tevoren wie er mee doen. Op die manier is er een ontstaat er en betere indruk van het aantal vrijwilligers en kunnen wij ons organisatorisch beter voorbereiden op de opruimdag.

Aankomen de weken vindt u meer informatie over de startpunten van de opruimactie via het Gemeente Nieuws en via deze website. Voor algemene informatie kunt u bellen met de gemeente: (026) 3260111. Wij zien u graag op 12 april !