Laatste aflevering Das je goed recht op SBS 6

09/04/2008 11:51

DAS Rechtsbijstand

Zondagavond 13 april wordt de laatste aflevering uitgezonden van het televisieprogramma Das je goed recht. In deze achtste en laatste aflevering komt onder andere aan de orde hoe het de mensen uit eerdere afleveringen is vergaan. Hebben zij hun recht kunnen halen? Gemiddeld keken er tot nu toe 826.000 Nederlanders op zondagavond op SBS 6 naar Das je goed recht.

De auto van de familie Herscheit werd keer op keer bekrast. Ze waren het zat en hingen een camera op. De buurman bleek de dader te zijn. In aflevering twee van Das je goed recht zagen we hoe presentator Alberto Stegeman de buurman confronteerde. Maar die ontkende glashard en weigerde de schade te betalen. Hoe is het verder gegaan? Is de buurman toch nog over de brug gekomen?

Deze en andere cases komen nogmaals aan de orde in de laatste aflevering van Das je goed recht. Naast de follow-ups worden ook een aantal nieuwe cases gepresenteerd.

Over Das je goed recht
In het programma van bijna een uur praat presentator Alberto Stegeman met Nederlanders die verwikkeld zijn in een juridisch conflict. Elke week worden verschillende cases behandeld uit de praktijk van juridische dienstverlener DAS. Verhalen van particulieren en ondernemers over recht en onrecht. Juristen van DAS leggen in het programma uit hoe zij mensen juridisch kunnen bijstaan. Of het nu gaat over werken, wonen, kopen, betalen of geld incasseren: het komt allemaal aan de orde in Das je goed recht, om 21:30 uur op SBS 6.

Het programma wordt geproduceerd door Endemol Nederland. Juridisch dienstverlener DAS behandelt ruim 80.000 zaken per jaar en is bij uitstek geschikt om een deskundige mening te geven over de items in dit programma over recht en onrecht in Nederland.





http://www.dasjegoedrecht.nl