Gemeente Roermond

Sportcongres

De gemeente Roermond en het Huis voor de Sport Limburg organiseren maandag 14 april 2008 voor de 3de maal een regionaal sportcongres in Theaterhotel de Oranjerie te Roermond. Alle Midden-Limburgse sportverenigingen en Roermondse scholen zijn daarvoor uitgenodigd.

De Gemeente Roermond en het Huis voor de Sport Limburg slaan ook in 2008 de handen in elkaar en stellen sportverenigingen uit Roermond en omliggende gemeenten in de gelegenheid om kosteloos deel te nemen aan een sportcongres in de eigen regio. Het congres vindt plaats op maandag 14 april in Theaterhotel de Oranjerie en start om 19:00 uur. Na een welkomstwoord door wethouder Huub Boots (Sport), volgen twee rondes met workshops waarin themas als combinatiefuncties, brede integratie binnen het sport- en beweegverhaal, aansprakelijkheid en verzekeringen voor vrijwilligersorganisaties, sponsoring en fundraising en ouderen als doelgroep worden uitgediept.

Alle sportverenigingen uit Midden-Limburg, Roermondse basisscholen en de scholen in het Voortgezet onderwijs zijn na aanmelding van harte welkom op het congres. Aanmelden is mogelijk bij Wil Heimens van het Steunpunt Sportservice Roermond vóór 9 april aanstaande: (0475) 359 999. Deelname aan het congres is gratis. Het sportcongres wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg, Het Huis voor de Sport en de gemeente Roermond.

Publicatiedatum: 28-3-2008 Bijgewerkt: 28-3-2008