De Alan Rogers Campinggids nu ook op je navigatiesysteem

14/04/2008 11:09

MyPoi World B.V.

MyPoi Alan Rogers Campings Europa : meer dan 2.100 geïnspecteerde en geselecteerde campings in meer dan 30 Europese landen op het navigatiesysteem.

Navigeren in Europa naar een camping die voldoet aan bepaalde eisen of beschikt over faciliteiten is nu heel eenvoudig. Vind nu snel een camping met een zwembad, restaurant, speeltuin, winkel, in de buurt van het water of waar uw hond is toegestaan door de gewenste camping te selecteren op uw navigatiesysteem. Met MyPoi Alan Rogers Campings Europa laadt de kampeerder deze informatie eenvoudig op hun TomTom, Garmin of Mio en kan hierna onderweg een selectie maken.

MyPoi World brengt nu in samenwerking met Alan Rogers, de nummer 1 campinggidsuitgever van Groot-Brittannië en één van de meest toonaangevende campinggidsen in Nederland, de applicatie "MyPoi Alan Rogers Campings Europa" op de markt. De applicatie bevat 2.100 gekeurde kwaliteitscampings in 30 landen in heel Europa.

De Alan Rogers kwaliteitscampings in Europa worden gecontroleerd door de inspecteurs van Alan Rogers. Een camping kan geselecteerd worden op naam, locatie en op 7 verschillende aanwezige faciliteiten. Alle campings worden met een speciaal Alan Rogers logo weergegeven op de navigatiekaart.

MyPoi World en Alan Rogers introduceren samen het product vandaag officieel op TeleVisie2008 in Nieuwegein. TeleVisie 2008 is een beurs georganiseerd door MCC. www.mypoiworld.com / www.alanrogers.nl





http://www.mypoiworld.com