BOVAG

14-04-2008
Verkiezing 'MijnAutoBedrijf van het Jaar 2008' van start

Begin april ging de verkiezing MijnAutoBedrijf van het Jaar van start. Consumenten, een vakjury en branchegenoten beoordelen de komende maanden wie zich in 2008 MijnAutoBedrijf van het Jaar mag noemen. Deze verkiezing wordt voor het tweede jaar gehouden en is een initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven.

Autobezitters kunnen tot eind juni met een stemkaart die zij bij het autobedrijf inleveren of op www.mijnautobedrijf.nl kiezen voor hun favoriete onafhankelijke BOVAG-autobedrijf.
Beoordelingscriteria zijn servicebereidheid, vriendelijkheid, deskundigheid en de verhouding tussen prijs en prestatie. Ook drukken zij hun algemene waardering uit met een rapportcijfer. Stemmers maken kans op aantrekkelijke prijzen zoals diverse weekendjes weg, een zeer speciaal bezoek aan Circuit Park Zandvoort en auto-onderhoud ter waarde van 500 euro.

Deze consumentenbeoordeling levert een top tien op, waaruit een vakjury drie finalisten selecteert. De vakjury staat onder leiding van Auke Cupédo, hoofdredacteur van het vakblad Auto Motor & TECHNIEK.

Uiteindelijk bepalen de branchegenoten op 7 oktober tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven wie van die drie finalisten zich MijnAutoBedrijf van het Jaar 2008 mag noemen. De bedrijven presenteren zich daar met een korte bedrijfsfilm en een interview door coureur en tv-presentator Tim Coronel. Een stemronde wijst de winnaar aan.

Onafhankelijke Autobedrijven
BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven behartigt de belangen van ruim 3.400 merkonafhanke-lijke autobedrijven. Deze bedrijven hebben een ongebonden, zelfstandige positie ten opzichte van autofabrikanten en realiseren met zon 16.000 medewerkers een omzet van ruim 5 miljard euro. Zij zijn niet gehouden aan contracten of verplichtingen van enig automerk. Die onafhankelijkheid waarborgt een advies dat zo goed mogelijk bij de klant past. Zij staan borg voor perfect onderhoud met behoud van fabrieksgarantie, zijn altijd up-to-date en werken met de modernste apparatuur. Dat garandeert een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.
Bron: Persbericht BOVAG
Datum: 14-04-2008