Antillenhuis


Bijzondere expositie Tirzo Martha en David Bade in Amsterdam

Op de foto de Gevolmachtigde Minister Comenencia en Antillenhuis-voorlichter Serphos luisteren naar een uitleg door David Bade. Ook op de foto Tirzo Martha (Foto Antillenhuis/Pevry Press)

Van 15 tot en met 19 april exposeren de Antilllianse kunstenaars Tirso Martha en David Bade in Galerie Metis aan de Lijnbaansgracht in het centrum van Amsterdam. Titel van de expositie is: "Jorge & Jimmy & de piratenclub".

De officiële opening was op zaterdag 22 maart om 6 uur in de namiddag. De opening vond plaats in aanwezigheid van veel vrienden, bekenden en geïnteresseerden en verricht door de Gevolmachtigde Minister van de Nederlandse Antillen, Paul Comenencia. De heer Comenencia was bijzonder onder de indruk van de expositie en wenste beide kunstenaars veel succes.

Na de officiële opening kreeg de heer Comenencia het fotoboek `Wormhole' aangeboden. Het betreft een boek met foto's van Ronald Cornelissen. De Nederlandse beeldend kunstenaar Ronald Cornelissen was op Curaçao verbonden aan Instituto Buena Bista. Het werk werd afgesloten met de presentatie van het tekeningenboekje dat hij maakte samen met Curaçaose jonge talenten. Op Curaçao werd het boekje op 11 januari reeds eerder aangeboden aan premier Emily de Jongh Elhage. In Nederland werd het eerste exemplaar aangeboden aan de Gevolmachtigde Minister.

Op de verschillende foto's de Gevolmachtigde Minister tezamen met Tirzo Martha, David Bade en Nancy Hoffmann. Foto 04 is het moment van aanbieding van het fotoboek door de heer Cornelissen.

Openingstijden Galerie Metis: Woensdag tot en met zaterdag van 13:00 tot 18:00 uur.