Gemeente Eersel


15 april 2008 in gemeenschapshuis De Rosdoek in Wintelre

Op 15 april 2008 vindt om 20.00 uur een themabijeenkomst plaats in gemeenschapshuis "De Rosdoek", Akkerweg 1 in Wintelre.

De planning voor de avond is als volgt:

20.00 uur:

Dorpsontwikkelingsplan Wintelre

Het college van B& W heeft een startnotitie opgesteld voor een dorpsontwikkelingsplan voor Wintelre. Deze bijeenkomst is bedoeld voor raads- en flexleden zodat zij vragen kunnen stellen over de notitie en de aanpak die het college voorstaat.

Er zal een korte presentatie verzorgd worden door de heer C. Veraa, leider van dit project. Een uitgebreide presentatie over dit plan heeft al plaatsgevonden in Wintelre op10 maart jongstleden.

21.30 uur:

Handhavingsbeleid gemeente Eersel

Presentatie van het onderzoek naar Handhavingsbeleid door de heer drs. Ing. A.M.A. van Drunen MSc., voorzitter van de Rekenkamercommissie Kempengemeenten.

Aanleiding voor dit onderwerp is het maatschappelijk belang van handhaving en de toenemende aandacht en strengere regelgeving. De Rekenkamercommissie heeft de vier gemeenten die lid zijn van deze Rekenkamer met elkaar vergeleken en doet voorstellen voor verbetering. Raadsleden en flexleden kunnen vragen stellen naar aanleiding van de presentatie en het onderzoek.

De agenda voor deze vergadering ligt ter inzage in de dorpshuizen van Duizel, Knegsel, Steensel, Wintelre en Vessem, in de openbare bibliotheek Eersel, in het sociaal cultureel centrum "de Muzenval" in Eersel en bij de Gemeentebalie.
Deze themabijeenkomst is openbaar, er bestaat echter geen mogelijkheid tot inspreken. In themabijeenkomsten kunnen wethouders, ambtenaren en genodigden informatie verstrekken over de geagendeerde onderwerpen.