Menzis


14 april 2008

Roger van Boxtel spreker op internationaal healthcare congres Amerika

Roger van Boxtel, CEO van Menzis, spreekt op het Healt Care '08 congres op 15 en 16 april 2008 in Washington, Amerika. Dit congres wordt georganiseerd door de AARP International en behandelt "global trends and best practices" in de zorg. Opinieleiders en beleidsmaker discussiëren er over de Amerikaanse en Europese zorgsystemen.

Roger van Boxtel is de enige Nederlandse spreker en besteedt in zijn rede aandacht aan de toegankelijkheid, beschikbaarheid en kwaliteit van het Nederlandse zorgsysteem. Tijdens de conferentie worden toekomstige globale ontwikkelingen besproken, zoals zorginformatie systemen en privacy, farmaciebeleid, medisch toerisme en de houdbaarheid van solidaire gezondheidszorg.

AARP

AARP International is de internationale ouderenbond met meer dan 30 miljoen leden die haar leden adviseert over hoe ze langer gezonder kunnen leven in financiële onafhankelijkheid. De AARP biedt beleidsmakers en opinieleiders over de hele wereld een podium om kennis uit te wisselen en ervaringen en onderzoek met elkaar te delen.

Spreektekst en presentatie

Lees de spreektekst van de rede Roger van Boxtel inclusief de presentatie die hij houdt op het AARP Healt Care '08 congres.