Pecoma Business Technology ICT-partner van Telegraaf Media Groep

15/04/2008 09:41

Het PR Bureau

Amsterdam, 15 april 2008 - Pecoma Business Technology (Pecoma) is als een van de ICT-partners van Telegraaf Media Groep (TMG) geselecteerd. De grootste mediagroep van Nederland, uitgever van dagbladen als Telegraaf en Sp!ts en diverse online en offline media, heeft in 2007 een aanbesteding uitgeschreven. Vijf voorkeurspartners zijn op het gebied van ICT geselecteerd. Deze 'Tier 1' leveranciers zijn voor de aankomende drie jaar verantwoordelijk voor de externe ICT-werkzaamheden binnen de mediagroep. Naast Pecoma zijn dit Atos Origin, Capgemini, Getronics PinkRoccade en LogicaCMG.

"Met veel enthousiasme gaan we de samenwerking aan met TMG. In het verleden hebben we al samengewerkt en wij zijn blij daar nu een vervolg aan te geven. TMG is niet alleen een interessant bedrijf met haar diverse producten, ook spreekt de dynamische industrie ons aan. De goede match van de vraag van TMG naar specifieke expertise en het aanbod van de professionals van Pecoma, is een mooie basis voor deze samenwerking", aldus Simon de Koning, directeur van Pecoma.

Over Pecoma Business Technology
Pecoma Business Technology (1984) helpt ambitieuze bedrijven groei te realiseren door de optimale inzet van mensen, processen en technologie. Vanuit de visie dat groei alleen kan ontstaan wanneer technologie ten dienste staat van de bedrijfsdoelstelling, introduceert Pecoma in 2006 'Business Technology'. Business Technology is de volgende stap na IT en ICT. Pecoma heeft de ambitie technologie naar een nieuw kwaliteitsniveau te brengen en levert inzicht, vernieuwing en controle als eindproduct. Pecoma werkt met ruim 350 professionals vanuit haar vestigingen in Amsterdam en Groningen, en realiseert in 2006 een omzet van 26 miljoen euro. www.pecoma.nl.





http://www.pecoma.nl